Stereo Amplifier kanggo Mesjid
  • Air ProStereo Amplifier kanggo Mesjid
  • Air ProStereo Amplifier kanggo Mesjid
  • Air ProStereo Amplifier kanggo Mesjid

Stereo Amplifier kanggo Mesjid

Stereo Amplifier kanggo Mesjid
Model:

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Stereo Amplifier kanggo Mosque dirancang kanggo aplikasi alamat umum komersial lan industri. Desain gunung rak ing jinis 2U lan kekuwatan dirating yaiku 350W.


    Input garis sing seimbang lan ora seimbang kasedhiya kanggo saben saluran. Isi output garis imbang menyang amplifier daya liyane uga njamin transmisi sinyal kurang swara lan jarak sing luwih dawa. Output pamicara 70V, 100V lan 416ohm trep kanggo nginstal nalika milih pamicara pamicara beda. Kontrol volume master kalebu. Perlindhungan lengkap kalebu klip, sirkuit cendhak, temp dhuwur lan kakehan. Kanthi indikasi daya, sinyal, klip, pangayoman lan temp.

    â— Transformer terisolasi 100V, 70V lan 4 output pamicara Ohms.

    5 Indikator LED kanggo tampilan status.

    Soket XLR lan jack 6.35mm kanggo link trep.

    Proteksi & tampilan kurang circuit circuit.

    Penguat siri tenaga output dhuwur sing kasedhiya.

    Model

    MP1500

    MP2000

    MP2500

    Max. Daya Rated

    350W

    450W

    650W

    Sensitivitas input

    0dBV

    S / N rasio

    > 80dB

    Faktor Damping

    200: 1

    Input CMRR

    luwih saka 90dB.

    Frekuensi Tanggapan

    50Hz-15kHz (± 3dB)

    THD menyang 4W / 1kHz

    <0,3%

    Rating Tidur

    > 15V / microsecond

    Indikasi

    â € œpowerâ €, â € œclipâ €, â € œsignalâ €, â € œportâ €, lan â € œtempâ € LED.

    Perlindhungan

    Nguripake daya,

    Suhu dhuwur, Daya voltase DC lan Output Circuit.

    Keperluan Daya

    AC220-240V / 50-60Hz

    Konsumsi Daya

    700W

    850W

    1000W

    Ukuran Paket Outer (mm)

    (L × W × H) 530'440'195

    Ukuran Unit (mm)

    (L × W × H) 483´380'88

    Bobot Kasar

    17kg

    19.5kg

    20,5kg

    Bobot net

    14,5kg

    17kg

    18kg

Panas Tags: Amplifier Stereo kanggo Mosque, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Kutipan, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.