Speaker Array Langsing Langsing
  • Air ProSpeaker Array Langsing Langsing
  • Air ProSpeaker Array Langsing Langsing
  • Air ProSpeaker Array Langsing Langsing
  • Air ProSpeaker Array Langsing Langsing

Speaker Array Langsing Langsing

Speaker Array Langsing Langsing
Model: LA1531T

â— Lingkungan modern sing ora tipis lan trep kanggo ›
â- sensitivitas dhuwur lan level tekanan swara dhuwur ›
â— Akeh pamicara bisa digayuh nganggo aksesoris lan akeh mode instalasi ›

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake Speaker Slim Line Array Slim, luwih dhisik maca instruksi iki sadurunge digunakake

    â— Lingkungan modern sing ora tipis lan trep kanggo ›

    Sensitivitas dhuwur lan level tekanan swara dhuwur ›

    Akeh pamicara bisa digayuh nganggo aksesoris lan akeh mode instalasi ›

    Freq. Range (-10dB)

    100-18,000Hz

    Sensitivitas¼ˆ1m,1Wï¼ ‰

    104dB

    Max. SPL

    130dB

    Impedansi

    16Î

    Daya Rated

    400W

    Ukuran

    430 × 720 × 90mm

    Bobot

    20kg

Panas Tags: Speaker Langsing Arlim Langsing, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah