Zona Mikropon Extension Paging Remote 16 zona
  • Air ProZona Mikropon Extension Paging Remote 16 zona
  • Air ProZona Mikropon Extension Paging Remote 16 zona

Zona Mikropon Extension Paging Remote 16 zona

Zona Mikropon Extension Paging Remote 16 zona
Model: PAVA8008E

â— 16 zona paging kanggo siji, paging area, paging grup, lan paging area kebak;
â- Setelan alamat kode telpon, sing bisa nyambung 32 32 MIC remot;
â— Keyboard ekstensi lengkap nganti 9 keyboard;
â— MIC nduwe 1 AUX input, sing bisa digunakake minangka input sinyal kanggo paging;
â— Nganti 32 MIC paging remot bisa nyambung; kanthi antarmuka RJ45 lan protokol Dante, dhukungan kanggo sambungan gelung;
â— Ndhukung fungsi klompok khusus.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

    Zona Mikropon Remote Paging Remote 16 dirancang kanggo aplikasi alamat umum komersial lan industri. Desain gunung rak ing jinis 2U lan kekuwatan dirating yaiku 350W.


    Input garis sing seimbang lan ora seimbang kasedhiya kanggo saben saluran. Isi output garis imbang menyang amplifier daya liyane uga njamin transmisi sinyal kurang swara lan jarak sing luwih dawa. Output pamicara 70V, 100V lan 416ohm trep kanggo nginstal nalika milih pamicara pamicara beda. Kontrol volume master kalebu. Perlindhungan lengkap kalebu klip, sirkuit cendhak, temp dhuwur lan kakehan. Kanthi indikasi daya, sinyal, klip, pangayoman lan temp.

    â— 16 zona paging kanggo siji, paging area, paging grup, lan paging area kebak;

    Setelan alamat kode telpon, sing bisa nyambung 32 32 MIC remot;

    Keyboard ekstensi lengkap nganti 9 keyboard;

    MIC nduwe 1 AUX input, sing bisa digunakake minangka input sinyal kanggo paging;

    Nganti 32 paging MIC remot bisa disambungake; kanthi antarmuka RJ45 lan protokol Dante, dhukungan kanggo sambungan gelung;

    Ndhukung fungsi klompok khusus.

    Model

    PAVA8008

    PAVA8008E

    Sensitivitas input MIC

    50mV 600Î

    â € ”â €

     

    Sensitivitas input baris

    1000mV 10kÎ ©

    â € ”â €

     

    Freq. resp.

    80Hz ~ 15kHz( ± 3dBï¼ ‰

    â € ”â €

     

    Distorsi harmonik

    <1%

    â € ”â €


    Signal kanggo rasio swara

    > 75dB(A weightingï¼ ‰

    â € ”â €

     

    Pasokan daya PoE

    (48 ± 3ï¼ ‰ V / 0.1A

    â € ”â €

     

    Penyediaan tenaga phantom

    â € ”â €

     

    (12 ~ 24) V / 0.1A

    Antarmuka

    RJ45

    Ukuran paket (L * W * H)

    415 × 306 × 116mm

    355 × 266 × 116mm

    Ukuran mesin

    166 × 220 × 54mm

    166 × 161 × 54mm

    G.W.

    1.9kg

    1,5kg

    N.W.

    1.4kg

    1kg

Panas Tags: Zona Mikropon Extension Paging Remote 16 zona, OEM, ODM, Selaras, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, Dhaptar Harga, Seger, Panjaluk Sebutharga, Pitakon, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.