Panrima Frekuensi Radio
  • Air ProPanrima Frekuensi Radio

Panrima Frekuensi Radio

Panrima Frekuensi Radio
Model: D6417

â— Kanthi port jaringan CRV-NET, port serial.
â— Dolan ngalih ID sepuluh, dukungan ID dhukungan: 1-99.
â- Kanthi frekuensi radio 433MHz.
â— Nglamar coding Manchester, mbenakake keprigelan komunikasi nirkabel.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Panrima frekuensi radio digunakake magepokan karo panel kontrol pusat CREATIVE, supaya layar tutul warna nirkabel disambungake menyang panel kontrol pusat liwat sinyal frekuensi radio kanggo komunikasi nirkabel.

    â— Kanthi port jaringan CRV-NET, port serial.

    Dail saklar kaping ID, dhukungan ID dhukungan: 1-99.

    Kanthi frekuensi radio 433MHz.

    Nglamar coding Manchester, mbenakake keaslian komunikasi nirkabel.

    Jeneng Parameter

    Panrima Frekuensi Radio D6417

    Daya masukan

    Jaringan CRV-NET pasokan listrik 24VDC

    Input Saiki

    300mA @ 12VDC

    Bisa nyambung menyang

    XP1700B / XP2700B / XP3700, etc layar sing bisa diprogram

    Ukuran

    90H x 57W x 22D (MM)

    Bobot

    0,7KG

Panas Tags: Panrima Frekuensi Radio, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.