Amplifier Power Stereo Profesional
  • Air ProAmplifier Power Stereo Profesional
  • Air ProAmplifier Power Stereo Profesional
  • Air ProAmplifier Power Stereo Profesional
  • Air ProAmplifier Power Stereo Profesional

Amplifier Power Stereo Profesional

Amplifier Power Stereo Profesional
Model: MX1000II MX1500II MX2000II MX2500II

â— Penguat daya saluran saluran loro profesional
"Rancang anyar, sasis standar, cocok kanggo instalasi kabinèt standar
â— Saperangan pilihan sewenang-wenang penguat daya kanggo nyukupi kabutuhan beda
â— saluran dual, mono lan BTL jembaré telung pilihan output kanggo milih pilihan mode output output
â— Kontrol volume individu kanggo saben saluran
â- 4Î © impedansi beban paling sithik kanggo stereo, 8Î © beban impedansi minimal saka BTL digunakake
â- Kanthi XLR lan 6.35mm rong jinis antarmuka input sinyal, fleksibel lan gampang digunakake
â-- Kanthi protènter cendhak, pangayoman DC, mateni lan macem-macem fungsi perlindungan lan weker
â— Saben saluran dilengkapi indikasi status LED, desain swara kurang
"Cocog kanggo macem-macem acara, transmisi basa lan penegake swara.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Loro saluran sinyal mesin ing panel mburi antarmuka XLR lan input antarmuka 6.35mm, Amplifier Power Stereo Professional minangka mode input sing ora seimbang. Loro antarmuka kanggo sambungan paralel, sambungan kasebut mung bisa nggunakake salah sawijine sambungan antarmuka.

    â— Penguat daya saluran saluran loro profesional

    Desain anyar, sasis standar, cocok kanggo instalasi kabinèt standar

    Seri pilihan sewenang-wenang pilihan amplifier kanggo nyukupi kabutuhan beda

    Saluran dual, mono lan BTL jembar telung pilihan output kanggo milih pilihan mode output output

    Kontrol volume individu kanggo saben saluran

    4Î © impedansi beban paling sithik kanggo stereo, 8Î © beban impedansi minimal BTL digunakake

    Kanthi XLR lan 6.35mm rong jinis antarmuka input sinyal, fleksibel lan gampang digunakake

    Kanthi proteksi sirkuit cendhak, perlindungan DC, mateni daya lan macem-macem fungsi perlindungan lan weker

    Saben saluran dilengkapi indikasi status LED, desain swara kurang

    Cocog kanggo macem-macem acara, transmisi basa lan penegake swara.

    Item No.

    MX1000II

    MX1500II

    MX2000II

    MX2500II

    Output / saluran dirating, 8Î

    150W

    230W

    300W

    400W

    Output / saluran kaping, 4,

    250W

    350W

    450W

    700W

    Output / jembatan tanggal, 8Î

    500W

    700W

    900W

    1400W

    Sensitivitas Input

    1.2dBV

    SNR

    100dB

    Koefisien damping / 8Î ©, 1kHz

    200: 1

    Input nolak mode umum

    > 90dB.

    Tanggapan frekuensi

    20Hz-20kHz( ± 3dBï¼ ‰

    Faktor distorsi harmonik4Î © / 1kHz

    <0,1%

    Impedansi saluran

     

    4-16Î ©

    Crosstalk saluran

     

    <-70dB

    Gawe voltase

     

    > 38dB

    Tampilan

    â € œPOWERâ €, â € œCLIPâ €, â € œSIGNALâ €,

    â € œDCâ €, â € œTEMPâ lan petunjuk LED liyane

    Daya Bekase

    AC220V / 50Hz

    Perlindhungan

    Mateni, output DC, mbukak circuit cendhak

    Ukuran Piranti (mm)

    ¼ˆ ×L × W × Hï¼ 44 484 × 446 × 88 (2U)

    Ukuran Kemasan (mm)

    ¼ˆ¼ˆL × W × Hï¼ ‰ 535 × 530 × 195

    G / W

    17,2 kg

    18.8kg

    23 kg

    25,5 kg

    N / W

    15.2kg

    16,8kg

    21kg

    23,5kg

Panas Tags: Amplifier Daya Stereo Profesional, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.