Produk

View as  
 
  • Interaksi Input Input Sistem Matrix HDI 4K
    Model: D6911

  • Sistem Matrix Disebarake 4K IP adhedhasar
    Model: D6900

  • 12 "Speaker Speaker Professional
    Model: DSP-112A

    â-- 2 cara karo DSP
    "-- Loudspeaker lengkap 12 inci
    â— 250W (RMS), 90ºx60º (H × V)

  • Mlebu Digital Kertu IC
    Model: D7241

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • 8 Controller Matrix Amplifier Channel
    Model: PC1021X

    â— Ndhukung pamilih zona 4-8 lan Pengalih penguat Utama lan siyaga;
    â- Modhél penguatan amplifier utama lan siyaga bisa: 8 mains lan 1 siyaga, 4 utama lan 1 siyaga, 4 utama lan 4 siyaga, lan 4 standby utama lan macem-macem.
    - Ndhukung plug panas kanggo modul ngoper daya; bisa masang modul ngoper listrik nganggo listrik sawise mateni kabeh zona ing antarmuka, tanpa mateni piranti;
    â- Fungsi uji coba daya nyata-wektu lan fungsi tes kesalahan;
    â- Kanthi fungsi uji gelung loading;
    — Kanthi macem-macem mode penyamaan;
    â- Tombol volume lan nada kanggo saben zona;
    â— Bisa ngawasi output kanggo saben zona;
    â- Kanthi layar tutul warna nampilake kabeh status sing digunakake;
    "Bisa dilanjutake kanggo ndhukung remot kontrol lan kompatibel karo protokol kontrol seri PC;
    "Bisa dilanjutake kanggo ndhukung sumber daya AC110V, DC24V;

  • 1U pamuter CD Integrasi nganggo USB / FM / Bluetooth
    Model: MAG2107C

    â— Kontrol tombol sentuhan penuh, layar LCD biru kanthi padhang lan layar sing jelas;
    â— Kanthi pamuter MP3, antarmuka USB internal, slot SD, tray disk CD;
    â— Gerakan sedhot CD sing paling dhuwur;
    "Fungsi Bluetooth;
    â— CD / MP3 / MP4 / VCD / DVD puter maneh;
    "Fungsi radio sing dibangun ing, modul radio digital kanthi sensitivitas dhuwur;
    â- Kanthi radio telusuran lan fungsi panyimpenan otomatis, radio AM / FM bisa nyimpen 40 stasiun masing-masing;
    â- Radio kasebut nduweni fungsi memori sing dipateni, sing bisa diwiwiti kanthi otomatis sawise dipateni;
    â € èk output campuran kanthi siji, output Bluetooth lan arah, output sinyal radio siji arah, output audio CD / MP3;
    - output campuran ndhukung output serep saka audio telung arah Bluetooth, sinyal radio lan CD / MP3.
    — - Dhukungan Jauh Kontrol liwat kontroller IR rem.