Server Management File Portable
  • Air ProServer Management File Portable

Server Management File Portable

Server Management File Portable
Model: D9001BX

â € Nggabungake kaluwihan komputer portebel flip-up, laptop sing dikuatake lan laptop portebel;
â- Struktur aloi aluminium-Magnesium kanthi kekuatan dhuwur, kanthi lapisan tahan gores lan lapisan pelindung EMI / RF;
â— 2 kothak ékspansi hard disk eksternal (disk disk)
— Penyerapan kejut kanggo kothak lan hard disk;
â— Tangan tahan pitik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Server Management File Portable dirancang kanggo aplikasi alamat umum komersial lan industri. Desain gunung rak ing jinis 2U lan kekuwatan dirating yaiku 350W.


    Input garis sing seimbang lan ora seimbang kasedhiya kanggo saben saluran. Isi output garis imbang menyang amplifier daya liyane uga njamin transmisi sinyal kurang swara lan jarak sing luwih dawa. Output pamicara 70V, 100V lan 416ohm trep kanggo nginstal nalika milih pamicara pamicara beda. Kontrol volume master kalebu. Perlindhungan lengkap kalebu klip, sirkuit cendhak, temp dhuwur lan kakehan. Kanthi indikasi daya, sinyal, klip, pangayoman lan temp.

    Sistem konferensi cerdas cerdas multimedia kanggo ruangan konferensi utawa pirang-pirang ruangan konperensi (gumantung karo perangkat lunak) bisa dadi terpusat lan dikelola kanthi efektif dening LAN, supaya bisa ningkatake ijolan, transmisi, manajemen lan serep informasi konperensi ing sistem kasebut. Server lan piranti lunak konferensi cerdas digunakake kanggo ngatur lan nyebarake file ing ruangan konferensi (terminal 1-128), sing bisa nambah ijol-ijolan informasi, manajemen lan cadangan keamanan sistem kasebut. Bisa ngolah dokumen konferensi, ndhukung fungsi check-in, voting, ramalan dokumen, dokumen ing layar sing padha, annotasi dokumen, lan liya-liyane file proses konferensi bisa disimpen ing server kanthi nyata. Nduwe fungsi distribusi video: Fungsi distribusi media bisa didhukung sajrone kasus sing luwih murah (jumlah terminal kurang saka 20).

    1. Nggabungake kaluwihan komputer portebel flip-up, laptop sing dikuatake lan laptop portebel;

    2. Struktur aloi aluminium-Magnesium sing dhuwur-kekuatan, kanthi lapisan tahan calet lan lapisan pelindung EMI / RF;

    3. Penyerapan kejut kanggo kothak lan hard disk;

    4. 19V 6.3A sumber daya adaptor utawa sumber daya 220V;

    5. Nangani tahan skid.

    Sistem operasi

    Win7 edisi unggulan Edition

    Jam kerja baterei

    5 jam

    Struktur

    Struktur terintegrasi 2U

    Motherboard

    Gigabyte 297 CPU I5-4590

    Frekuensi CPU

    3.3GHz

    Jinis antarmuka

    LGA 1150

    Memori

    KingstonDDR3 \ 4G

    Hard disk

    Rempet kejut 500G

    Kuwasa

    19V 6.3A adaptor daya, AC100V ~ 265v 65HZ

    Layar LCD

    15,6 "TFT LED

    Tampilan

    304.1mm (H) × 228.1mm (V)

    Resolusi maksimal

    1920 * 1080 @ 60Hz

    Cahya

    300cd / ㎡

    Latar mburi

    30000hrs

    Werna

    Ireng / Perak

    Antarmuka jaringan

    2 RTL8111DL 10/100 1000Base-T Ethernet Controller

    Antarmuka aku / O

    2 * Antarmuka USB 2.0, 4 * USB 3.0interface

    Ukuran

    280 × 370 × 90mm

    Suhu kerja

    -10~40â "ƒ

    Kelembapan sing makarya

    10% ~90%

    Suhu panyimpenan

    -20~60â "ƒ

    Kelembapan panyimpenan

    10% setengah taun

Panas Tags: Server Manajemen Portable Portable, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Pitakon Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.