Speaker Juru Gunung POE
  • Air ProSpeaker Juru Gunung POE
  • Air ProSpeaker Juru Gunung POE
  • Air ProSpeaker Juru Gunung POE
  • Air ProSpeaker Juru Gunung POE
  • Air ProSpeaker Juru Gunung POE
  • Air ProSpeaker Juru Gunung POE

Speaker Juru Gunung POE

Speaker Juru Gunung POE
Model: POE6463B / W

"Sampeyan bisa ditambah ing sembarang panggonan kanthi akses menyang jaringan."
â— Wis nduwe fungsi muter MP3.
- Ndhukung maksimal 48kHz sampling rate 16bit digital audio stream stream.
â— 2 × 10W panguat daya digital dibangun nganggo setelan panggunaan tenaga sing sithik.
"Iki bisa muter musik latar mburi, paging darurat, lan sinyal weker lan liya-liyane saka mesin host sistem.
- Iki nduwe antarmuka input audio bantu, cara port output audio tambahan, cara output output darurat EMC lan output sirkuit 1-cara, uga input MIC 1 arah.
â— volume output lokal lan negara dolanan lokal bisa dikontrol.
â— Indikasi LED negara Signal, negara kerja lan informasi tampilan digital.
â € Iki bisa dikendhalèkaké nganggo alat kontrol remot inframerah.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Speaker jaringan POE Wall Mount (PoE6463) yaiku prosesor konversi sinyal digital-digital kabeh-jaringan kanthi speaker kesetiaan sing dhuwur adhedhasar protokol transmisi TCP / IP, saengga bisa ngerteni terminal modhel jaringan modern kanthi desain sakabehe prosesor lan swara kothak. Stream data audio remot bisa ngetokake sinyal audio liwat mesin, lan langsung ngirim swara saka kothak swara kanthi kontrol cerdas mesin host; Program MP3 bisa diputer nalika sinyal stream audio jaringan ora diputer; Antarmuka input audio a-cara digunakake kanggo nyambung piranti sumber audio liyane (kayata DVD), lan antarmuka output audio tambahan digunakake kanggo nyambungake amplifier daya liyane, saengga bisa nggedhekake kekuwatane.

    "Sampeyan bisa ditambah ing sembarang panggonan kanthi akses menyang jaringan."

    Nduwe fungsi play decoding MP3.

    Ndhukung maksimal dekodasi stream digital 48kHz 16bit dekoding digital audio.

    Penguat daya digital 2 × 10W dibangun kanthi setelan panggunaan listrik sing sithik.

    Bisa muter musik latar mburi, paging darurat, lan sinyal weker lan liya-liyane saka mesin host sistem.

    Nduwe antarmuka input audio bantu, cara port output audio bantu, cara output darurat darurat EMC lan output sirkuit cendhak 1-arah, uga input MIC 1 arah.

    Tombol output lokal lan negara dolanan lokal bisa dikontrol.

    Indikasi LED pratandha negara, negara kerja lan informasi tampilan digital.

    Bisa dikontrol dening pengontrol remen inframerah.

    Item

    Paramèter

    Ketik

    PoE6463

    AUXIN

    Sensitivitas input

    320mV

    Tanggapan frekuensi

    40Hz-20kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰1%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 75 dB

    NGOMONG

    Output Rated

    1V

    Tanggapan frekuensi

    25Hz-20kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰1%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 75dB

    MIC IN

    Sensitivitas input

    3,8mV

    Tanggapan frekuensi

    40Hz-20kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰1%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 64 dB

    USB / SD

    / NET

    PlayMP3

    Tanggapan frekuensi

    40Hz-20kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰1%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 70dB

    Output audio 100V

    Daya input input

    30W

    Produksi maksim penguat sing dibangun

     

    10W * 2 / 8Î ©

    Distorsi harmonik Maks saka amplifier sing dibangun

     

    1%

    Layar layar

    Layar digital

    Ukuran paket (L × W × H mm)

    590 × 275 × 390

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    310 × 215 × 200

    Bobot reged

    11.5kg

    Bobot net

    4,55kg

Panas Tags: Speaker Speaker POE Wall, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.