Terminal Jaringan POE karo Amplifier
  • Air ProTerminal Jaringan POE karo Amplifier
  • Air ProTerminal Jaringan POE karo Amplifier
  • Air ProTerminal Jaringan POE karo Amplifier
  • Air ProTerminal Jaringan POE karo Amplifier
  • Air ProTerminal Jaringan POE karo Amplifier
  • Air ProTerminal Jaringan POE karo Amplifier

Terminal Jaringan POE karo Amplifier

Terminal Jaringan POE karo Amplifier
Model: POE6310

â— Bisa dipasang ing jaringan kanthi jaringan.
â- Kanthi fungsi puter maneh MP3
â— Ndhukung tingkat sampling maksimal 48kHz lan dekoding stream digital 16-bit.
â— Penguat digital 2 × 15W, kanthi panggunaan tenaga sing asor.
â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.
â— Kanthi 1 AUX IN & OUT, 1 MIC IN lan 1 EMC OUT, 1 output sirkuit cendhak.
â— volume output lokal sing bisa dikontrol lan status play lokal.
â— Tampilan digital status kerja lan owah-owahan informasi.
— - Ndhukung remot kontrol nganggo kontroller inframerah.
â— Kanthi antarmuka pasokan listrik sing cocog karo PoE IEEE®, 802.3af / kanthi standar.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Terminal Jaringan POE karo Amplifier (PoE6310) terminal jaringan sing disederhanakake yaiku prosesor sinyal konversi digital-digital konversi kabeh adhedhasar protokol transmisi TCP / IP. Mesin kasebut bisa ngasilake stream data audio remot minangka sinyal audio kanthi kendhali kontrol host; lan diwenehake karo pamuter MP3 sing dibangun, lan antarmuka USB lan SD. Kajaba iku, mesin bisa main program MP3 nalika ora ana sinyal stream audio jaringan; bisa dipisahake saka host supaya bisa ngetrapake titik wekasan kanthi mandiri; dilengkapi antarmuka input audio 1-saluran kanggo piranti sumber audio liyane (kaya DVD), antarmuka output audio A-1 saluran kanggo amplifier liyane nambah daya; lan 1 antarmuka mikropon kanggo paging lokal lan sapiturute.

    â— Bisa dipasang ing jaringan kanthi jaringan.

    Kanthi fungsi puter maneh MP3.

    Ndhukung tingkat sampling maksimal 48kHz lan dekoding stream digital 16-bit.

    Penguat digital 2 × 15W sing dibangun, kanthi panggunaan daya kurang.

    Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.

    Kanthi 1 AUX IN & OUT, 1 MIC IN lan 1 EMC OUT, 1 output sirkuit cendhak.

    Volume output lokal lan status play lokal sing bisa dikontrol.

    Tampilan digital status kerja lan owah-owahan informasi.

    Ndhukung remot kontrol nganggo kontrol remot inframerah.

    Kanthi antarmuka pasokan daya sing tundhuk karo PoE IEEE & reg;, 802.3af / kanthi standar.

    IndikatorIntem

    Paramèter

    Model

    PoE6310

    AUX IN

    Sensitivitas input

    800 mV

    Tanggapan frekuensi

    26Hz-20kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰0,5%

    SNR

    â ‰ ¥ 75 dB

    AUX SAIKI

    Output output

    1000mV

    Tanggapan frekuensi

    25Hz-20kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰0.3%

    SNR

    â ‰ ¥ 75 dB

    MIC IN

    Sensitivitas Input

    5mV

    Tanggapan frekuensi

    30Hz-16kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰0,5%

    SNR

    â ‰ ¥ 65dB

    USB / SD / NET / MP3

    Tanggapan frekuensi

    25Hz-18kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰0,5%

    SNR

    â ‰ ¥ 70dB

    Kapasitas kertu SD didhukung

    32G

    Kapasitas saka disk U didhukung

    32G

    Kuwasa

    15W

    Pasokan tenaga

    48V AT antarmuka PoE

    Layar layar

    Layar Digital

    Bobot Kasar

    2.0kg

    Bobot net

    0,6kg

    PaketDimensi (L × W × H mm)

    265 × 205 × 95mm

    MachineDimension (L × W × H mm)

    132 × 140 × 50mm

Panas Tags: Terminal Jaringan POE karo Amplifier, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.