Speaker Column Jaringan POE
  • Air ProSpeaker Column Jaringan POE
  • Air ProSpeaker Column Jaringan POE
  • Air ProSpeaker Column Jaringan POE
  • Air ProSpeaker Column Jaringan POE

Speaker Column Jaringan POE

Speaker Column Jaringan POE
Model: POE6368

â- Rencana cuaca, unit anti banyu, ditrapake ing jero ruangan lan njaban ruangan, umur layanan dawa, sensitivitas dhuwur (89 ± 2dB), swara sing cetha lan padhang.
â— Bisa dipasang ing ngendi wae jaringan sing bisa digayuh.
â— Ndhukung tingkat sampling maksimal 48kHz lan dekoding stream digital 16bit.
â— Penguat digital 2 × 9W, panggunaan tenaga murah.
â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.
â— Bisa ngontrol volume output lokal lan status play lokal.
â— Nyedhiyani antarmuka lengkap kanthi tundhuk karo IEEE 802.3af / kanthi standar kanggo sistem PoE.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Speaker Jaringan Ruangan Jaringan POE (POE6368) Speaker PoE Waterproof Column Speaker yaiku terminal dolanan jaringan modern kanthi desain prosesor lan pemicara kolom, sing nggabungake prosesor sinyal digital-kanggo-digital kanthi jaringan kanthi speaker speker sing cocog adhedhasar TCP / Jaringan protokol IP. Iki bisa dipasang ing endi wae jaringan sing bisa digayuh. Mesin kasebut bisa ngasilake streaming data audio remot minangka sinyal audio lan menehi swara langsung saka speaker liwat kontrol kendali cerdas.

    â- Rencana cuaca, unit anti banyu, ditrapake ing jero ruangan lan njaban ruangan, umur layanan dawa, sensitivitas dhuwur (89 ± 2dB), swara sing cetha lan padhang.

    Bisa dipasang ing ngendi wae jaringan sing bisa digayuh.

    Ndhukung tingkat sampling maksimal 48kHz lan dekoding stream digital 16bit.

    Penguat digital 2 × 9W sing dibangun, panggunaan tenaga murah.

    Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.

    Bisa ngontrol volume output lokal lan status play lokal.

    Nyedhiyani antarmuka lengkap kanthi tundhuk karo IEEE 802.3af / ing standar kanggo sistem PoE.

    Item

    Spesifikasi

    Puteran

    Freq. Wangsulane.

    30Hz-16kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰0,5%

    SNR

    â ‰ ¥ 70dB

    Daya Bekase

    48V PoE, standar IEEE802.3at

    Ukuran Outer (L × W × H mm)

    555 × 320 × 205

    Ukuran Mesin (H × W × L mm)

    485 × 150 × 125

    Bobot Kasar

    5.1kg

    Bobot net

    3,6kg

Panas Tags: Speaker Column Jaringan POE, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.