Speaker Jaringan POE Jaringan
  • Air ProSpeaker Jaringan POE Jaringan
  • Air ProSpeaker Jaringan POE Jaringan
  • Air ProSpeaker Jaringan POE Jaringan
  • Air ProSpeaker Jaringan POE Jaringan
  • Air ProSpeaker Jaringan POE Jaringan
  • Air ProSpeaker Jaringan POE Jaringan
  • Air ProSpeaker Jaringan POE Jaringan

Speaker Jaringan POE Jaringan

Speaker Jaringan POE Jaringan
Model: POE6311

"Sampeyan bisa dipasang menyang papan sing bisa diakses jaringan.
â— Dhukungan tingkat maksimal 48kHz, dekoding stream digital 16bit.
â— Penguat digital 2 × 9W, kanthi konsumsi daya murah.
â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat, sinyal weker saka host sistem.
â— volume output lokal lan status dolanan lokal bisa dikontrol.
â— Wenehi antarmuka lengkap sing tundhuk karo IEEE 802.3af / ing standar sistem Power over Ethernet (PoE) lan antarmuka sumber DC15V, kanthi rong mode pasokan tenaga pilihan kanggo ngoper.
- Desain klip kuwat, gampang diinstal.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Speaker siling POE Network Ceiling (PoE6311) minangka prosesor sinyal konversi digital-digital konversi lengkap adhedhasar protokol transmisi TCP / IP, sing bisa dipasang menyang endi wae sing bisa diakses jaringan. Kukus data audio remot bisa dadi output minangka sinyal audio liwat peralatan kasebut kanthi kendali kontrol host.

    "Sampeyan bisa dipasang menyang papan sing bisa diakses jaringan.

    Ndhukung tingkat sampling maksimal 48kHz, dekoding stream digital 16bit.

    Penguat digital 2 × 9W sing dibangun, kanthi panggunaan daya sithik.

    Bisa muter musik latar mburi, paging darurat, sinyal weker saka host sistem.

    Volume output lokal lan status play lokal bisa dikontrol.

    Nyedhiyani antarmuka lengkap sing tundhuk karo IEEE 802.3af / kanthi standar sistem Power over Ethernet (PoE) lan antarmuka sumber daya DC15V, kanthi rong mode pasokan tenaga pilihan kanggo ngalih.

    Desain klip kuwat, gampang diinstal.

    Item

    Paramèter

    Model

    PoE6311

    Laras Tone

    Bass

    0~14 (± 2) (60Hz)

    Treble

    + 7,-8 (± 2) (10KHz)

    THD

    â ‰1%

    Daya Output Efektif

    â ‰ §9W

    Sensitivitas Input

    -10 ± 1dB

    Frekuensi Tanggapan

    40-18KHz (± 3dB)

    SNR (A)

    â ‰ §70dB

    Kuwasa

    2 × 9W

    Daya Bekase

    IEEE 802.3 ing PoE

    Ukuran Paket

    255 × 255 × 185mm

    Ukuran Mesin

    Φ185 × 114mm

    Bobot Kasar

    2.5kg

    Bobot net

    1,5kg

Panas Tags: Speaker Jaringan POE, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Seger, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.