Interaksi Telpon Sistem PA
  • Air ProInteraksi Telpon Sistem PA
  • Air ProInteraksi Telpon Sistem PA

Interaksi Telpon Sistem PA

Interaksi Telpon Sistem PA
Model: MP9818TII

â— Jawaban telpon kanthi otomatis lan manual lan nggantung fungsi.
â— Fungsi obrolan telpon kasedhiya.
â— output sinyal sing paling dawa kanggo aktifitas sistem sawise telpon mlebu.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake Interface Telpon Sistem PA sing luwih apik, wacanen instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    â— Jawaban telpon kanthi otomatis lan manual lan nggantung fungsi.

    â—Fungsi obrolan telpon kasedhiya.

    â—Output sinyal jarak cendhak kanggo aktifitas sistem sawise telpon mlebu.

    Output Audio / Input Line

    1V

    Mic & Speaker

    Ing njero

    Ngaktifake metu

    Sinyal sirkuit cendhak

    Perlindhungan

    Sekring AC

    Keperluan Daya

    AC 220-240V / 50-60Hz

    Ukuran Paket Outer (mm)

    ¼ˆ¼ˆL × W × Hï¼ ‰ 530 × 440 × 195

    Ukuran Unit (mm)

    ¼ˆ¼ˆL × W × Hï¼ ‰ 484 × 365 × 88

    Bobot reged

    8,3kg

    Bobot net

    6,5kg

Panas Tags: Antarmuka Telpon Sistem PA, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.