Sequence Controller System PA
  • Air ProSequence Controller System PA
  • Air ProSequence Controller System PA

Sequence Controller System PA

Sequence Controller System PA
Model: MP9823S

â— Cepet ngalih daya listrik kanggo 16 saluran
â— Ngontrol otomatis dening timer otomatis utawa operasi
â— 4.5KVA kapasitas sing kasedhiya
â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake Controller Sequence System PA sing luwih apik, wacanen instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    â— Cepet ngalih daya listrik kanggo 16 saluran

    â— Ngontrol otomatis dening timer otomatis utawa operasi

    â—4.5KVA saka kapasitas sing kasedhiya

    â—Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

    Kapasitas

    Jumlah 4.5KVA, 16 saluran, 220V, 10A / saluran

    Timer Ing sensitif

    AC220V, 0,01A

    Wektu langkah

    0,4S ~ 0.5S

    Keperluan Daya

    AC 220 â 240 V / 20A 50~60 Hz

    Ukuran

    485 × 88 × 365 mm

    Bobot reged

    6,5 kg

    Bobot net

    5,2 kg

Panas Tags: Sequence Controller System PA, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.