Sistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel
  • Air ProSistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel
  • Air ProSistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel
  • Air ProSistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel
  • Air ProSistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel

Sistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel

Sistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel
Model: MP9820S

â— 10CH Input weker mlebu
â— output link Alarm
"-- output ngalih daya 24CH DC 24V
â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake Manajemen Sistem PA 10 sing luwih apik, waca pandhuan iki kanthi tliti sadurunge digunakake

    â— 10CH Input weker mlebu

    Output link Alarm 10CH

    Output ngalih daya 10CH DC 24V

    Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

    Saluran

    10, ngalih dening sinyal weker

    Tingkat Alarm

    12V / 0 V, prasetel kasedhiya

    Output

    DC 24 V × 1 A saluran saben

    Perlindhungan

    Garing AC

    Keperluan Daya

    AC 220 â 240 V / 50~60 Hz

    Ukuran

    485 × 88 × 365mm

    Bobot reged

    11,5 kg

    Bobot net

    10,2 kg

Panas Tags: Sistem PA 10 Daya Ngalih Saluran, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.