News Company

DSPPA nawakake Layanan Gratis kanggo Tuku Médis

2020-04-22

Abstrak:Pencegahan lan Kontrol Epidemik: DSPPA nawakake layanan gratis kanggo tuku suplai medis. Mangkene sawetara tips supaya awake dhewe aman saka COVID-19.

 

 

Matur nuwun kanggo upaya gabungan lan rasul wong China, kahanan ing China saya tansaya apik, kanthi upaya pencegahan lan kendhali nyebabake kemajuan penting ing tahap iki. Saiki, wabah kasebut bubar ing pirang-pirang papan ing saindenging jagad lan terus nyebar, lan sawetara negara saya gerah banget.