News Company

DSPPA Lulus sertifikat AEO

2020-04-22

DSPPA wis lulus sertifikat AEO lan wis sah minangka perusahaan sertifikasi umum (GCE) saka Kelas A asli.


Klik ing situs web:http://credit.customs.gov.cn/lan ketik â € œÃ ¢ à ¹ å «« «« «« «« «« «« «« «« «« ««"ngetik antarmuka ing ngisor iki kanggo rincian liyane.



Sijil AEO

MiturutOrganisasi Custom World(WCO), anoperator ekonomi sah(AEO) yaiku pesta sing melu gerakan barang-barang internasional ing fungsi apa wae sing wis disetujoni utawa atas jenenge administrasi Kastam nasional minangka computing karo WCO utawa padhachain persediaanstandar keamanan.


Peserta AEO melu perdagangan global, kalebu pabrik, import, eksportir, makelar, operator, konsolidator, perantara, port, bandara, operator terminal, operator terpadu, gudang lan distributor, entuk manfaat saka perawatan pilihan saka panguwasa adat.Mupangatinclude expedited clearance times, fewer examinations, improved security and communication between chain persediaan partners, and more.

 


Kerjasama internasional karo Teknologi Pangenalan

Nganti saiki, China Customs wis ngerti pangenalan bebarengan karo 41 negara lan wilayah ing 14 ekonomi kalebu Singapura, Korea Kidul, China HK, EU, Swiss, New Zealand, Israel, Australia, Jepang, Belarus, Mongolia, Kazakhstan, Uruguay, lan UAE.

 

 

Mupangatfrom the Sijil AEO

Kanthi sertifikat AEO, kustomisasi bakal dipercaya operator kasebut lan nindakake pemeriksaan sing kurang utawa ora ana barang sing diimpor utawa diekspor dening utawa liwat AEO. Tegese, DSPPA bisa nikmatireresik adat sing luwih disenengi, kalebu nanging ora winates ing ngisor iki:

1. Tingkat pengawasan barang impor lan ekspor sithik

2. Pemriksaan prioritas

3. Review dokumen sing disederhanakake

4. Pangiriman prioritas barang impor lan ekspor

5. Pembersihan khusus prioritas ing wektu khusus

, sing kanthi efektif bisa nyuda biaya perdagangan lan nambah daya saing internasional.

 

DSPPA bakal ngupayakake upaya kanggo nggarap kerjasama karo para pelanggan lan menehi reresihan adat sing paling trep.