Sistem Kontrol Pusat Multimedia Jaringan
  • Air ProSistem Kontrol Pusat Multimedia Jaringan

Sistem Kontrol Pusat Multimedia Jaringan

Sistem Kontrol Pusat Multimedia Jaringan
Model: D6401

- Dhukungan kanggo kontrol jaringan remot, kanthi antarmuka jaringan sing dibangun, dhukungan jaringan, ndhukung iPad / iPhone lan terminal tangan tangan Android, komunikasi karo host liwat Wifi;
â— Ndhaptar platform kontrol sing bisa diprogram nganggo antarmuka sing bisa diprogram Cina lan Inggris lan struktur kontrol interaktif;
â- Ngasilake prosesor ditempelake 32-bit paling anyar kanthi kecepetan pangolahan nganti 533MHZ;
"- Nomer akeh chip co-prosesor terpadu lan elegan LAY OUT supaya sisteme stabil banget lan lancar;
"memori memori 8MB Dibangun lan memori lampu kilat 16MB ing host;
â- Program pamrograman desain antarmuka iPad / iPhone / Android / Android / kompatibel karo program layar tutul tradisional; ora perlu sinau maneh cara program anyar, gampang banget kanggo nganyarke.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Jaringan Kontrol Pusat Multimedia Jaringan (D6401) yaiku host kontrol jaringan adhedhasar terminal kendali tangan platform iOS (iPad / iPhone, Android), sing ndhukung jaringan jaringan lan jaringan kontrol cerdas kanthi kompatibel karo kontrol program kontrol tradisional. Kanthi desain penampilan sing mewah lan elegan, bakal dadi wakil anyar wakil host kontrol kendali, sing ndadékaké tren host kontrol jaringan.

    - Dhukungan kanggo kontrol jaringan remot, kanthi antarmuka jaringan sing dibangun, dhukungan jaringan, ndhukung iPad / iPhone lan terminal tangan tangan Android, komunikasi karo host liwat Wifi;

    Ndhaptar platform kontrol sing bisa diprogram nganggo antarmuka sing bisa diprogram Cina lan Inggris lan struktur kontrol interaktif;

    Aplikasi ing prosesor sing dipasang paling anyar 32-bit kanthi kecepetan proses nganti 533MHZ;

    Nomer akeh chip co-prosesor terpadu lan LAY OUT sing elegan saengga mlaku sisteme stabil banget lan lancar;

    Memori 8MB sing dibangun lan memori Lampu kilat kapasitas 16MB ing host;

    Program pamrograman desain antarmuka iPad / iPhone / Android antarmuka ing komputer karo kompatibel layar tradisional; ora perlu sinau maneh cara program anyar, gampang banget kanggo nganyarke.

    8 antarmuka kontrol kendhali RS-232 sing bisa diprogram sing bisa ngirim lan nampa data format RS232, RS485, RS422;

    Host bisa metu, serial 1-8, input apa wae bisa dadi output saka porsi serial liyane;

    8 transmitter inframerah IR sing bisa diprogram sing bisa digunakake kanggo port serial lan jumlah port sing bisa diprogram tekan 16;

    Jalan digital I / 0 input lan port kontrol output, kanthi sirkuit perlindungan;

    8 antarmuka kontrol relay sing lemah;

    Dhukungan lengkap kanggo kontrol jaringan remot, antarmuka jaringan sing dibangun, ora kudu kertu ekspansi;

    Kanthi antarmuka kontrol jaringan NET, sampeyan bisa nyambung nganti 256 piranti jaringan podo;

    Pangguna bisa program lan nyetel protokol kontrol utawa kode kontrol;

    CPU

    CPU 32 bit ARM mikropemproses

    Prosesor

    210MIPS,up nganti 533MIPS

    Memori standar

    8M SDRAM,16M Flash

    Memori sing ditambahi

    Bisa ditambahi 32M

    Paket

    Metal chassis,sportport standar 19-inci rak dhuwur, dhuwuré1.5U

    Ukuran

    485 X 236X 68(mmï¼ ‰ (L xW xH)

    Pasokan tenaga

    Pasokan daya universal kanthi voltase kanthi lebar ¼ˆ110Vï¼ ‰

    Bobot

    2.5kg

    Piranti Lunak

    Pembina Sistem Kontrol nganggo antarmuka Cina lan Inggris

Panas Tags: Sistem Kontrol Pusat Multimedia Jaringan, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.