Mini Amplifier Campuran Mini Wallmount kanggo Kelas
  • Air ProMini Amplifier Campuran Mini Wallmount kanggo Kelas

Mini Amplifier Campuran Mini Wallmount kanggo Kelas

Mini Amplifier Campuran Mini Wallmount kanggo Kelas
Model: MP220PII

â-- 100V sinyal input, kanthi fungsi prioritas.
â— 2 input mikropon, lan 2 input mas
â— Kanthi kontrol volume individu kanggo saben saluran
"Fungsi, lan bisa ngaktifake amplifier kanthi otomatis nalika darurat
â— Perlindhungan awak sing sampurna

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Amplifier mixer Mini Wallmount kanggo amplifier broadcasting Kamar kelas input 100V sinyal daya lan dilengkapi fungsi prioritas. Nduwe 2 mikropon input, lan 2 input mas. Bisa digantung ing tembok, lan tutup turnover bisa dikunci sing cocog kanggo kelas. Bisa duwe mikropon dibangun.

    â-- 100V sinyal input, kanthi fungsi prioritas.

    â— 2 input mikropon, lan 2 input mas

    â— Kanthi kontrol volume individu kanggo saben saluran

    "Fungsi, lan bisa ngaktifake amplifier kanthi otomatis nalika darurat

    â— Perlindhungan awak sing sampurna

    Output output

    20W(4Î © loadï¼ ‰

    Mode Output

    4-16Î © Hasil output

    Sensitivitas input

    MIC 1,2: 600Î ©, â ‰ ¥ 5mV (-50dBV), ora seimbang

    AUX1,2: 10 kÎ ©, â ‰ ¥ 350mV (-10dBV), ora seimbang

    LINE IN:⠉ ¥ 30V,Rated daya

    Tanggapan frekuensi

    LINE IN, MIC: 150Hz-15kHz AUX: 20Hz-20kHz

    Rasio sinyal kanggo swara

    Mic 1,2: â ‰ ¤5mV

    AUX1,2: â ‰ ¤1mV

    KAWEN: ± 10dB ing 10kHz

    Kemampuan panggunaan

    AC FUSE(2Aï¼ ‰ × 1

    Kahanan tenaga

    AC 220-240V / 50-60Hz

    Konsumsi tenaga

    60W

    Ukuran

    250 × 220 × 80mm3

    Bobot reged / bobot net

    4.5kg /3.2kg

Panas Tags: Amplifier mixer Mini Wallmount kanggo Kelas, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, Dhaptar Harga, Seger, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.