Speaker Speaker IP Master ing Gunung
  • Air ProSpeaker Speaker IP Master ing Gunung

Speaker Speaker IP Master ing Gunung

Speaker Speaker IP Master ing Gunung
Model: MAG6363

â— Kanthi desain terintegrasi prosesor terminal sing ana lan spiker sing setya
"- Kanthi antarmuka jaringan dual, ndhukung bagean cross-net sing digunakake
â— Bisa digabung ing sembarang papan kanthi akses menyang jaringan
â— Kanthi fungsi muter MP3.
â— Dhukungan tingkat maksimal 48kHz sampling 16bit dekoding audio digital
â— Dipunpasang daya digital kasetyan 2 × 15W kanthi setelan konsumsi daya murah
"Dhukungan puter maneh musik latar mburi, paging darurat, lan sinyal weker saka host sistem
"- Saluran input audio tambahan, siji saluran output audio bantu, siji input MIC, siji saluran output output darurat EMC lan 1 saluran output circuit cendhak.
â— volume output lokal sing bisa dikontrol lan negara dolanan lokal
â— Tampilan digital negara kerja lan owah-owahan informasi
â € Iki bisa dikendhalèkaké nganggo alat kontrol remot inframerah.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Speaker IP Monitor Wall Mount Speaker (MAG6363) speaker yaiku prosesor konversi sinyal digital-digital kabeh-jaringan kanthi speaker kesetiaan sing dhuwur adhedhasar protokol transmisi TCP / IP, saéngga bisa ngerteni terminal tampilan jaringan modern kanthi desain sakabèhé prosesor lan kothak swara. Desain redundansi jaringan dual. Bisa ditrapake ing sembarang papan kanthi akses menyang jaringan. Stream data audio remot bisa ngetokake sinyal audio liwat mesin, lan langsung ngirim swara saka kothak swara kanthi kontrol cerdas mesin host; Program MP3 bisa diputer nalika sinyal stream audio jaringan ora diputer. Siji saluran antarmuka input audio tambahan digunakake kanggo nyambungake piranti sumber audio liyane (kayata DVD), lan siji saluran antarmuka output audio tambahan digunakake kanggo nyambungake amplifier daya liyane, saengga bisa nggedhekake kekuwatane.

    â— Kanthi desain terintegrasi prosesor terminal sing ana lan spiker sing setya

    Kanthi antarmuka jaringan dual, ndhukung bagean cross-net sing digunakake

    Bisa ditambahake ing sembarang papan kanthi akses menyang jaringan

    Kanthi fungsi muter dekoding MP3.

    Dhukungan tingkat maksimal 48kHz sampling 16bit dekoding audio digital

    Penguat daya digital kasetyan dhuwur 2 × 15W kanthi setelan konsumsi daya murah

    Ndhukung puter maneh musik latar mburi, paging darurat, lan sinyal weker saka host sistem

    Siji saluran input audio tambahan, siji saluran output audio bantu, siji input MIC, siji saluran output output darurat EMC lan 1 saluran output circuit cendhak.

    Volume output lokal sing bisa dikontrol lan negara dolanan lokal

    Tampilan digital negara kerja lan owah-owahan informasi

    Bisa dikontrol dening pengontrol remen inframerah.

    Item

    Spesifikasi

    Model

    MAG6363

    AUX IN

    Sensitivitas input

    300 mV

    Tanggapan frekuensi

    25Hz-20kHz

    Gangguan

    â ‰0.3%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 75 dB

    AUX SAIKI

    Impedansi output

    1000mV

    Tanggapan frekuensi

    20Hz-20kHz

    Gangguan

    â% ¤0.1%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 75 dB

    MICIn

    Sensitivitas input

    4mV

    Tanggapan frekuensi

    25Hz-16kHz

    Gangguan

    â ‰0,5%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 70 dB

    USB / SD / NET / MP3

    Tanggapan frekuensi

    25Hz-18kHz

    Gangguan

    â ‰0,5%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 75dB

    Output 100VAudio

    Impedansi output

    30W

    Tanggapan frekuensi

    100Hz-15kHz

    Gangguan

    â ‰1%

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 70dB

    Kapasitas kertu SD didhukung

    32GB

    Didhukung kapasitas disk U

    32GB

    Pasokan tenaga

    AC180-240V / 50Hz-60Hz

    Layar

    Layar digital

    Bobot

    5kg

    Ukuran paket (L × W × H mm)

    385 × 380 × 260mm

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    328 × 200 × 147mm

Panas Tags: Speaker Speaker IP Master ing Gunung, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.