Terminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun
  • Air ProTerminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun
  • Air ProTerminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun
  • Air ProTerminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun

Terminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun

Terminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun
Model: MAG6701

â- Desain redundansi jaringan dual, bisa nggarap babagan jaringan jaringan
â— Bisa dipasang ing papan sing ana jaringan.
â— Pamuter MP3 sing dibangun, kanthi antarmuka USB lan antarmuka SD kanggo main program lokal
â— Pelaksanaan fungsi mandhiri tanpa host
â— Dhukungan tingkat maksimal 48kHz, 16 dekoding audio digital
â— Penguat digital kasetyan 1 × 60W sing dhuwur, panggunaan tenaga sing asor
â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem
â— Antarmuka input audio tambahan, siji antarmuka output audio bantu, loro antarmuka input MIC, siji antarmuka output darurat EMC lan siji output sirkuit cendhak
â— Status kontrol lan muter status output lokal
â € Indikator LED kanggo nuduhake status sinyal, status kerja lan owah-owahan informasi
â— Ndhukung remot kontrol inframerah

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Terminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun (MAG6701) 100V Jaringan terminal yaiku jaringan prosesor konversi sinyal digital-digital digital adhedhasar protokol komunikasi TCP / IP. Desain redundansi jaringan dual bisa nggawe papan ing endi wae ing jaringan. Aliran data digital bisa ngekspor sinyal audio liwat piranti kasebut, sing dikontrol dening host. Ana pamuter MP3 sing dibangun, antarmuka USB lan antarmuka kertu SD. Sampeyan uga bisa main program MP3 lokal yen ora ana sinyal audio Jaringan. Bisa nglakokake fungsi wektu tanpa host. Ana siji antarmuka input audio kanggo nyambung karo peralatan audio liyane (kayata DVD). Ana siji antarmuka output audio bantu kanggo nyambungake karo amplifier liyane kanggo nggayuh kekuwatan. Ana uga antarmuka MIC kanggo ngerteni paging lokal.

    â- Desain redundansi jaringan dual, bisa nggarap babagan jaringan jaringan

    Bisa dipasang ing papan sing ana jaringan.

    Pamuter MP3 sing dibangun, kanthi antarmuka USB lan antarmuka SD kanggo main program lokal

    Kaleksanan kanthi mandhiri fungsi wektu tanpa host

    Ndhukung tingkat sampingan maksimal 48kHz, 16 dekoding audio digital

    Amplifier digital 1 × 60W dhuwur kasetyan, panggunaan tenaga murah

    Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem

    Siji antarmuka input audio bantu, siji antarmuka output audio bantu, loro antarmuka input MIC, siji antarmuka output darurat EMC lan siji output circuit cendhak

    Volume lan status playable sing bisa dikontrol

    Indikator LED kanggo nuduhake status sinyal, status kerja lan owah-owahan informasi

    Ndhukung remot kontrol inframerah

    Bisa nemtokake prioritas sumber audio liwat Jaringan

    Indikasi item

    Indikasi

    AUX IN

    Sensitivitas input

    300 mV ± 30mV

    Tanggapan frekuensi

    80Hz-16kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰ ¦1%

    Bising

    14mV

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 77dB

    AUX SAIKI

    Sensitivitas input

    1000mV ± 100mV

    Tanggapan frekuensi

    35Hz-20KHz (± 3dB)

    Gangguan

    0,1%

    Bising

    0,12 mV

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 77 dB

    Daya output maksima penguat daya sing dibangun

    Mode saluran tunggal

    60W / 160Î ©

    Distorsi maksimal harmonik saka amplifier daya sing dibangun

    â ‰ ¦1%

    Input MIC

    Sensitivitas input

    3,5 mV ± 1mV

    Tanggapan frekuensi

    80Hz-16kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰ ¦0.5%

    Bising

    14mV

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 77 dB

    USB / SD

    / NET

    PlayMP3

    Sensitivitas input

    100V ± 5V

    Tanggapan frekuensi

    8Hz-16kHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰ ¦0.4%

    Bising

    14 mV

    Rasio swara-swara

    â ‰ ¥ 77dB

    Kapasitas disk disk U sing didhukung

    32GB

    Voltase voltase sumber listrik

    AC220V / 50Hz

    Overcurrent, overheat, over-volt lan pangayoman voltase ing ngisor

    Dhukungan

    Ukuran paket (L × W × H mm)

    330 × 270 × 125

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    222 × 195 × 56

    Bobot net

    2.35kg

    Bobot reged

    3.2kg

Panas Tags: Terminal Jaringan IP karo Amplifier Dibangun, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Produsen, China, Dhaptar Harga, Segeris, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.