Stasiun Paging IP IP
  • Air ProStasiun Paging IP IP
  • Air ProStasiun Paging IP IP
  • Air ProStasiun Paging IP IP

Stasiun Paging IP IP

Stasiun Paging IP IP
Model: MAG6588

â— Ndhukung protokol transmisi jaringan TCP / IP 100 / 10Mbps
— display tampilan LCD warna sing bener, antarmuka grafis lan operasi layar tutul
"Tipe desktop
âKela kasetyan dhuwur lan mikropon dinamis genggem
â- Fungsi indikasi tingkat macem-macem
â— Pager cepet kanthi tombol trabasan manual
â— Speker monitor 3W sing dibangun ing kanggo program ngrungokake gampang lan panggunaan interkom
â- Kanthi saluran saluran 1 saluran (sumber program eksternal lan input MIC nirkabel), output saluran lokal 1 saluran (dhukungan offline amplifier lokal), output saluran 1-saluran (daya pemantauan ekstensi)
â Rancang kamanungsan, tampilan sing luwih intuisi
â— Sirah pangolahan AGC sing temen ana ing dhuwur kanthi jangkoan dinamis sing gedhe
â— sirkuit pangolahan swara DSP sing dibangun kanthi dhuwur
â— Adopt platform sistem nyata-wektu, prosesor ARM kanthi kinerja dhuwur

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Stasiun paging cerdas digital seri MAG6588 minangka stasiun paging Hi-Fi adhedhasar basis TCP / IP lan bisa digunakake ing ngendi wae kanthi akses jaringan. Bisa nyadari kontrol ing 1.000 zona basis paginging lan ditampilake kanthi stabilitas stasiun paging tradisional uga operasi sing dipercaya lan tingkat kesalahan sing salah. Sinyal bisa ditularake kanthi digital lan kontrol cerdas diwujudake. Sistem kasebut nyedhiyakake layar warna / sentuhan LCD LCD sing 7ʺ uga antarmuka operasi grapyak lan pangguna-loropaken. Kajaba iku, sistem kasebut nyedhiyakake saluran input / output bantu kanggo extension sumber audio lokal lan fungsi amplifikasi. Sistem nggabungake pemain sing dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan kita kanggo ngawasi program lokal kanggo program host.

    â— Ndhukung protokol transmisi jaringan TCP / IP 100 / 10Mbps

    Tampilan LCD warna warna 7ʺ, antarmuka grafis lan operasi layar tutul

    Jinis desktop

    Kasetyanan dhuwur lan mikropon dinamis genggem

    Fungsi indikasi level macem-macem

    Paging cepet kanthi tombol trabasan manual

    Speker ngawasi 3W sing dibangun kanggo program pendengaran gampang lan panggunaan interkom

    Kanthi input saluran 1-saluran (sumber program eksternal lan input MIC nirkabel), output saluran 1-saluran lokal (ndhukung paging amplifier lokal offline), output saluran 1-saluran (daya pemantau sing bisa dilanjutake)

    Desain kamanungsan, tampilan intuisi luwih

    Sirkuit pangolahan AGC kesetiaan dhuwur sing dibangun kanthi jangkoan dinamis sing gedhe

    Sirkuit pangolahan swara DSP sing dibangun kanthi dhuwur

    Adopt platform sistem nyata-wektu, prosesor ARM kanthi kinerja dhuwur

    Dhukungan klompok dhukungan terminal puter maneh jaringan

    Dibangun ing chime

    Pilihan dhukungan antarane fungsi paging lan interkom kanggo terminal puter maneh jaringan

    Ndhukung fungsi paging lan interkom antarane stasiun paging cerdas

    Ndhukung puter maneh lagu ing dhaptar program host jaringan

    Kanthi fungsi ngrekam kanggo ngrekam lan muter rekaman paging

    Kanthi pangguna sandhi lan manajemen akses

    Kanthi fungsi mati-otomatis otomatis kanggo MIC, nyengkuyung wektu tundha pager kanggo speaker

    Manual mbukak lan sumber daya MIC sing cedhak

    Kanthi fungsi layar cerdas, bisa nyetel wektu tundha kanggo layar layar

    Bisa nyetel mode komunikasi transmisi jaringan

    Spesifikasi

    Paramèter

    Voltase output output AUX OUT

    1.0 ± 0.2V

    Voltase output output NET OUT

    Sensitivitas input MIC (output 1V)

    50 ± 10mV

    Distorsi MIC (1kHz / 1V)

    MIC: ‰ ‰0.3%

    Frekuensi watesan watesan gain MIC (± 3dB)

    100-16000Hz

    Sinyal MIC kanggo Ratio Bising (30K lowpass)

    â ‰ ¥ 68dB

    Kisaran MICdynamic

    â ‰ ¥ 20dB

    Sensitivitas input AUX (output 1V)

    300 ± 50mV

    Distorsi AUX (1kHz / 1V)

    AUXâ ‰ ¤0.3%

    Sinyal AUX kanggo Ratio Bising (30K lowpass)

    â ‰ ¥ 68dB

    Frekuensi watesan watesan bathi AUX (± 3dB)

    50-18000Hz

    Rangkaian dinamis AUX

    â ‰ ¥ 20dB

    Frekuensi pemantauan efektif (swara bicara) entuk watesan (± 3dB)

    80-16000 Hz

    Ngawasi SNR (swara wicara)

    â ‰ ¥ 65dB

    Tegangan voltase

    DC + 14V

    Konsumsi daya sing siyaga

    7.3W

    Powersupply

    AC220V / 50Hz

    Konsumsi daya sakabèhé

    9.5W

    Ukuran paket (L × W × H mm)

    415 × 280 × 121mm

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    300 × 160 × 56mm

    Bobot reged

    2.5kg

    Bobot net

    1.8kg

Panas Tags: Stasiun Paging Network IP, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.