Terminal Geni IP Network Network
  • Air ProTerminal Geni IP Network Network
  • Air ProTerminal Geni IP Network Network
  • Air ProTerminal Geni IP Network Network

Terminal Geni IP Network Network

Terminal Geni IP Network Network
Model: DSP9102

— - Ndhukung 32 akses sinyal tandha weker, ndhukung sirkuit cekak lan sinyal 12V-24V.
â-- Kontrol independen 32 arah, ndhukung weker zona sing cedhak.
â- Wilayah aktifitas bisa diwatesi menyang zona kacilakan lan bisa uga dilanjutake menyang sawetara zona sing wis ana, sing wis diprogram dening host jaringan.
- Sampeyan bisa ngatur weker kanggo muter swara liwat piranti lunak manajemen.
- Sistem sing padha bisa duwe pirang-pirang piranti sing disambung karo jaringan; wilayah kontrol bisa lengkap.
â— 10 / 100M adaptif, dhukungan DHCP / IP statis, dhukungan LAN lan WAN.
â— Indikator sinyal 32 arah ing panel nuduhake status sing digunakake.
â- Ukuran, papan, lan bobote bobot; Panel alloy aluminium anodized, apik banget lan awet.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    IP Network Fire Alarm Terminal yaiku kanggo nganakake koleksi ngawasi, deteksi asap lan wilayah darurat. Nalika sinyal weker ditampa, kolektor api jaringan ngirim sinyal kasebut menyang server kanggo sisipan dipeksa negara siaran darurat. Kinerja kasebut tetep stabil, stabil, efisien lan bisa dipercaya.

    — - Ndhukung 32 akses sinyal tandha weker, ndhukung sirkuit cekak lan sinyal 12V-24V.

    â-- Kontrol independen 32 arah, ndhukung weker zona sing cedhak.

    â- Wilayah aktifitas bisa diwatesi menyang zona kacilakan lan bisa uga dilanjutake menyang sawetara zona sing wis ana, sing wis diprogram dening host jaringan.

    - Sampeyan bisa ngatur weker kanggo muter swara liwat piranti lunak manajemen.

    - Sistem sing padha bisa duwe pirang-pirang piranti sing disambung karo jaringan; wilayah kontrol bisa lengkap.

    â— 10 / 100M adaptif, dhukungan DHCP / IP statis, dhukungan LAN lan WAN.

    â— Indikator sinyal 32 arah ing panel nuduhake status sing digunakake.

    â- Ukuran, papan, lan bobote bobot; Panel alloy aluminium anodized, apik banget lan awet

    Item

    Spesifikasi

    Saluran

    32

    Cara tampilan

    LED

    Persetujuan dhukungan

    TCP / IPã UDPã € ICMPã € IGMP(Multicastï¼ ‰

    Aktifake pepadhamu

    Multiple, bisa diprogram

    Tingkat sinyal pemicu

    5V-24V

    Perlindhungan

    Garing AC × 1

    Mode Input

    Lingkungan cendhakâ € 12V ~ 24V

    Input daya

    ~ 220V / 50Hz

    Jaringan

    RJ45(10 / 100Mï¼ ‰

    Ukuran × Width × Depthï¼ ‰

    44 × 430 × 213mm

    Bobot Product

    2.3kg

Panas Tags: Terminal Alarm Fire Network IP IP, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.