Amplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu
  • Air ProAmplifier Integrasi Wireless terpadu

Amplifier Integrasi Wireless terpadu

Amplifier Integrasi Wireless terpadu
Model: MP30W MP62W

"Sistem iki (pack alamat umum umum kanthi fungsi) kanthi transmisi audio nirkabel digital, sing ndadekake kualitase lan stabilitas luwih apik tinimbang transmisi nirkabel analog.
â-- Host sistem iki minangka integrasi cerdas ing piranti ing ngisor iki: Pemain Bluetooth, pamuter MP3, perekam digital, preamplifier, karaoke reverberator, mikropon desktop konferensi (rod mikropon Gooseneck profesional, nganggo lampu LED), pemancar nirkabel digital lan akeh audio liyane peralatan.
â-- Host iki nganggo mikropon berkualitas tinggi, sing kepekaan luwih dhuwur tinimbang produk liyane ing pasar.
â-- Host minangka siji input line, sing bisa nyambung karo ponsel, DVD, TV, mixer lan sumber audio liyane. Lan output nomer siji, sing bisa nyambung karo amplifier eksternal kanggo ngluwihi jumlah penutur.
â- Sistem dilengkapi speaker spektronik sing dipasang.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake luwih apik saka Amplifier PA Wireless Integrasi, waca pandhuan iki kanthi tliti sadurunge digunakake

    "Sistem iki (pack alamat umum umum kanthi fungsi) kanthi transmisi audio nirkabel digital, sing ndadekake kualitase lan stabilitas luwih apik tinimbang transmisi nirkabel analog. Frekuensi transmisi udakara 900 megabyte, sing luwih nembus tinimbang frekuensi Bluetooth, WIFI lan 2.4G. Lan uga, jarak transmisi luwih dawa. Panularan nirkabel nyuda biaya layang kabel lan biaya wektu. Hosting sistem trep kanggo mindhah. Liwat pangenalan frekuensi lan kode ing antarane host lan saben speaker, operasi sing ora gangguan lan stabil saka macem-macem sistem bisa dijamin. Sanajan macem-macem sistem cedhak banget lan saling muter, ora ana sing salah. Sistem kasebut trep lan cepet kanggo frekuensi lan kode sing cocog, sing bisa dirampungake sedina.

    - Host sistem iki minangka integrasi pinter piranti ing ngisor iki: Pemain Bluetooth, pamuter MP3 (ndhukung USB lan TF kertu, ndhukung MP3, WMA, WAV, APE, FLAC lan akeh dekoding format liyane), perekam digital (wektu rekaman dawa (rekaman dawa) , swara berkualitas tinggi, 8G USB kanggo rekaman nyimpen nganti 160 jam), preamplifier (nyampur, penyesuaian nada, prioritas mikropon), reverberator karaoke (penyekat penghambatan lan mbusak swara asli), mikropon konferensi desktop (rod mikropon gooseneck profesional, kanthi lampu LED ), pemancar nirkabel digital lan akeh peralatan audio liyane. Sistem kasebut minangka host mikropon sing optimal, apik lan apik (host sistem). Ora butuh lemari PA maneh. Bisa mlaku kanthi nempatake langsung ing meja, sing ngirit akeh ruang kanggo pangguna.

    â-- Host iki nganggo mikropon berkualitas tinggi, sing kepekaan luwih dhuwur tinimbang produk liyane ing pasar. Yen ana ngalamun, mangga mateni volume utawa selehake host supaya adoh saka speaker. Host uga duwe antarmuka input mikropon liyane. Mikrofon kasebut nduweni fungsi prioritas (musik bisa diturunake kanthi otomatis nalika ngomong, lan musik bakal kanthi otomatis pulih nalika ora ngomong).

    â-- Host minangka siji input line, sing bisa nyambung karo ponsel, DVD, TV, mixer lan sumber audio liyane. Lan output nomer siji, sing bisa nyambung karo amplifier eksternal kanggo ngluwihi jumlah penutur.

    â- Sistem dilengkapi speaker spektronik sing dipasang. Penutur nganggo desain lan struktur sing inovatif, sing bisa nyegah laba-laba, lipas, anai-anai lan serangga luwih gedhe kanggo ngrusak diafragma pamicara. Duwe kaluwihan kanthi sensitivitas sing dhuwur, respon frekuensi sudhut lan distorsi cilik, saengga cocog kanggo nggawe siaran swara lan siaran musik latar mburi. Ana papat pamicara ing sistem sistem PA, loro sing luwih aktif lan loro yaiku pasif, sing bisa memenuhi syarat-syarat sing paling akeh. Pangguna uga bisa milih pamicara langit-langit, speaker taman lan jinis pamicara liyane. Ora ana watesan kanggo pamicara sing bisa nyambung, mung jarak transmisi diwatesi (jarak visual 30 meter kanggo radius).

    Sistem

    Pasokan tenaga

    220V ± 10% ,50Hz

    Pita frekuensi tanpa kabel

    900MHz

    SystemSNR

    â ‰ ¥ 85dB

    Ukuran pak (L × W × H)

    388 × 378 × 180mm

    Bobot bobot

    4.5KG

     

    MP30W

    Sensitivitas Input AUX

    500 ± 50 mv

    Output AUX SNR

    â ‰ ¥ 85 d B

    Freq. Tanggapan

    80 Hz- 16 KHz (± 3 d B)

    THD

    â ‰ .50.5% (1KHz, kahanan kerja normal)

    Rangking dhasar

    10 d B (100 Hz)

    Kisaran Treble

    10 d B (10 k Hz)

    Konsumsi daya listrik

    5 W

    Ukuran (L × W × H)

    200 × 149 × 58 mm

    Bobot net

    0,9 kg

     

    Speaker tembok dipasang

    Daya pangkat

    8W

    Max.SPL

    100 ± 2dB

    Range frekuensi sing efektif

    130Hz-18kHz

    Dipasangake

    146mm

    Ukuran (L × W × H)

    195 × 215 × 280mm

    Bobot

    1.8KG

Panas Tags: Amplifier PA Wireless Integrasi, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.