Mikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
  • Air ProMikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
  • Air ProMikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
  • Air ProMikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
  • Air ProMikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
  • Air ProMikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
  • Air ProMikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier

Mikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier

Mikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
Model: MP135M MA135M PA135M

â-- 4-16 Î © output kurang impedansi, dibandhingake transmisi voltase konstan 100V konvensional, luwih aman digunakake lan luwih gampang diinstal kanthi kerugian sing murah;
â— l Mic karo prioritas; volume musik latar mburi mudhun kanthi otomatis nalika menehi pidato, lan dibalekake kanthi otomatis nalika wicara wis rampung;
â— pamuter MP3 Dibangun ndhukung format MP3, WMA, WAV, APE, FLAC lan format liyane;
â— Perekam sing dibangun ing saiki bisa ngrekam nganti 160 jam kanthi disimpen ing 8G USB;
- Sambungan Bluetooth;
â— 1 saluran MIC input lan 1 saluran AUX input;
â— Kontrol volume individu MIC lan AUX;
â-- Kontrol Bass lan treb; Fungsi gema MIC.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Mikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier(MP135Mï¼ ‰ minangka MIC terintegrasi karo amplifier sing dibangun. Produk kasebut dibungkus rong speaker siling. Nduwe macem-macem sumber audio, kayata MP3, kertu SD mikro, USB, ngrekam lan input Bluetooth. Fungsi kasebut kalebu gema, prioritas mikropon lan mbusak swara saka lagu asli, dll. Ndhukung deteksi intelektual cerdas nyata-wektu. Yen beban abot utawa sirkuit cendhak, output bakal ditutup kanthi otomatis. Lan output bakal diterusake kanthi otomatis nalika beban biasane normal. Iki cocog kanggo toko, pasar, lembaga pelatihan, kantor tiket lan papan liyane.

    â-- 4-16 Î © output kurang impedansi, dibandhingake transmisi voltase konstan 100V konvensional, luwih aman digunakake lan luwih gampang diinstal kanthi kerugian sing murah;

    l Mic karo prioritas; volume musik latar mburi mudhun kanthi otomatis nalika menehi pidato, lan dibalekake kanthi otomatis nalika wicara wis rampung;

    Pemain MP3 Dibangun ndhukung format MP3, WMA, WAV, APE, FLAC lan format liyane;

    Recorder dibangun ing wektu bisa ngrekam nganti 160 jam kanthi panyimpenan ing 8G USB;

    Sambungan Bluetooth;

    1 saluran input MIC lan 1 saluran AUX input;

    Kontrol volume individu MIC lan AUX;

    Kontrol bass lan treble; Fungsi gema MIC.

    Spesifikasi pesawat MP135M

    Ukuran siji set

    380mm × 300mm × 240mm

    Bobot reged siji set

    3kg

     

    Spesifikasi amplifier

    4-16Î © Kekuwatan output

    30 W

    Sensitivitas Input AUX

    500 ± 50 mv

    SNR

    â ‰ ¥ 85 d B

    Freq. Tanggapan

    80 Hz- 16 KHz (± 3 d B)

    THD

    â ‰ .50.5% (1KHz, kahanan kerja normal)

    Rangking dhasar

    10 d B (100 Hz)

    Kisaran Treble

    10 d B (10 k Hz)

    Konsumsi daya listrik

    45 W

    Ukuran (L × W × H)

    200 × 149 × 58 mm

    Bobot net

    1 kg

Panas Tags: Mikrofon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Produsen, China, Daftar Harga, Seger, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.