Speaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja
  • Air ProSpeaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja
  • Air ProSpeaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja
  • Air ProSpeaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja
  • Air ProSpeaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja

Speaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja

Speaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja
Model: DSP161HD DSP162HD DSP163HD

"Struktur unit driver kaping pindho, sensitivitas dhuwur, frekuensi jembar lan timbre apik banget;
"Produk wis entuk sertifikat tahan banyu lan sertifikat liyane lan cocog kanggo nggunakake ruangan;
"- Dilengkapi nganggo kurung kanggo dipasang.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake Speaker Fidelity Horn High kanggo luwih apik, wacanen instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    "Struktur unit driver kaping pindho, sensitivitas dhuwur, frekuensi jembar lan timbre apik banget;

    Produk kasebut wis entuk sertifikat tahan banyu lan sertifikat liyane lan cocog kanggo nggunakake ruangan;

    Dilengkapi nganggo kurung kanggo instalasi.

    Freq. Wangsulane

    200Hz-20kHz

    Sensitivitas

    104 ± 2dB

    Max SPL

    118 ± 2dB

    Daya Rated

    25W

    Ukuran (L × W × H)

    500 × 500 × 415mm

    Bobot

    3,5kg

Panas Tags: Speaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar Harga, Panjaluk, Panjaluk Pitakon, Pertanyaan, RFQ, Murah