Recorder Konferensi Dhuwur
  • Air ProRecorder Konferensi Dhuwur

Recorder Konferensi Dhuwur

Recorder Konferensi Dhuwur
Model: D4044HD

â— Bisa dipasang ing kasus 2U;
â— Integrasi video, audio, VGA, HDMI (DVI-D) lan output HDMI (DVI-D), VGA, output audio.
- Ndhukung 4 video HD masukan HD-SDI, HDMI (DVI-D), VGA, lan masukan audio 2 lan 2 output audio;
â- Kanthi sumber daya, film lan mode layar pirang-pirang;
"HDMI lan output VGA HD kanthi serep, bisa kanthi gampang sadhar rekaman, pratayang lokal lan puter maneh sinyal audio, video lan komputer;
â— Nggayuh kabeh syarat rekaman lan nyebarake sinyal multimedia ing kasus pamulangan lan latihan.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Recorder Conference High High Definition dirancang kanggo aplikasi alamat umum komersial lan industri. Desain gunung rak ing jinis 2U lan kekuwatan dirating yaiku 350W.


    Input garis sing seimbang lan ora seimbang kasedhiya kanggo saben saluran. Isi output garis imbang menyang amplifier daya liyane uga njamin transmisi sinyal kurang swara lan jarak sing luwih dawa. Output pamicara 70V, 100V lan 416ohm trep kanggo nginstal nalika milih pamicara pamicara beda. Kontrol volume master kalebu. Perlindhungan lengkap kalebu klip, sirkuit cendhak, temp dhuwur lan kakehan. Kanthi indikasi daya, sinyal, klip, pangayoman lan temp.

    1. Bisa dipasang ing kasus 2U;

    2. Ngintip input video, audio, VGA, HDMI (DVI-D) lan HDMI (DVI-D), VGA, output audio.

    3. Ndhukung 4 video HD masukan HD-SDI, HDMI (DVI-D), VGA, lan input audio 2 lan 2 output audio;

    4. Kanthi rekaman kombinasi kanthi sewenang-wenang, urip, tanpa fungsi;

    5. Kanthi sumber daya, film lan mode layar pirang-pirang;

    6. output serentak HDMI lan VGA HD, bisa kanthi gampang nyadari rekaman serentak, pratinjau lokal lan puter maneh sinyal audio, video lan komputer;

    7. Nggayuh kanthi lengkap syarat rekaman lan nyebarake sinyal multimedia ing kasus pamulangan lan latihan.

    Sistem operasi

    Linux

    Protokol komunikasi

    RPPPP TCP / IP, SMTP, FTP, NFS, DHCP

    Parameter coding video

    H.264 Dhuwur profil Level5.0

    Format audio

    MP3, AAC-LC

    Format video

    QCIF, CIF, 4CIF, VGA, SVGA, 720P, 1080P

    Tingkat pigura

    1-60 pigura / detik (luwes)

    Rekaman bandwidth

    128Kbps-8Mbps

    Kuantitas Ngrekam

    4 input Video HD (HD-SDI, HDMI, VGA) lan masukan audio 2

    Format rilis

    MP4

    Modul panyimpenan

    1TB (1Mbps × 1100 jam, 10 jam / dina × 400 dina)

    Antarmuka

    HD-SDI * 4, HDMI * 1, VGA *, USB * 2, DC * 1, 232 * 1

    Mode komunikasi

    10M / 100 / 1000M Ethernet antarmuka * 2

    Mode Manajemen

    WBE

    Mode instalasi

    Rak dipasang

    Kuwasa

    AC 100 ~ 240V, 50 / 60Hz

    Ukuran L * W * H (MM)

    1.5U, 484 * 73 * 328

    Panas dissipation

    Penggemar

Panas Tags: Recorder Konferensi Dhuwur, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Panjaluk Pitakon, Pitakon, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.