Hosting Sistem Konferensi Digital
  • Air ProHosting Sistem Konferensi Digital

Hosting Sistem Konferensi Digital

Hosting Sistem Konferensi Digital
Model: MP9866

"Ana telung klompok 8 soket P-DIN digunakake kanggo macem-macem sistem sistem. Saben saluran bisa ngontrol 35 set mikropon.
â- Panel diwenehake karo tampilan digital lan macem-macem indikator mode operasi. Negara operasi jelas ora cetha.
- Ana telung tombol persiyapan fungsi: Mode, Setel lan Ketik.
â— Ndhukung macem-macem mode konferensi: mode pidato gratis, mode alternation lan mode watesan wicara. A. mode pidato gratis: Kabeh unit sing saiki bisa ngaktifake tombol kanggo pidato, lan kunci bakal dipateni sawise pidato. B. Mode Pertama-Ing-Pisanan: Sampeyan bisa nyiyapake unit saiki 1-19 duwe fungsi ujaran sing bisa ganti sulih. C. mode watesan: Bisa nyiyapake unit presentasi 1-19 duwe fungsi pidato kondisional. a) mode ketua pilihan: Sampeyan bisa milih Ketua Mung lan mode Umum. b) Musik prioritas opsional: Sampeyan bisa milih Ya utawa Ora.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


    Sistem konferensi program digital kasusun saka unit kontrol sistem MP9866, ketua mikropon CM60, utusan mikropon CM61 lan garis sambung lan sapiturute, nganggo desain kontrol digital lengkap, lan duwe macem-macem mode operasi. Sistem Konferensi Digital minangka sistem konferensi profesional kanthi arti nyata babagan fungsi panjawab lan fungsi otomatis.

    Sistem kasebut nganggo desain digital. Ora bakal ana kahanan kaya ngono nalika macem-macem mikrofon sing diuripake bebarengan nalika sistem digunakake kanggo njawab. Tampilan digital lan indikator ing panel ngarep unit kontrol sistem bakal nampilake mode operasi saiki kanthi jelas.

    Sistem konferensi program digital bisa nduwe fungsi sing kuat lan aplikasi sing trep, lan minangka pilihan sing cocog ing situs game.

    Ana telung klompok 8 soket P-DIN digunakake kanggo macem-macem tautan sistem. Saben saluran bisa ngontrol 35 set mikropon.

    Panel diwenehake karo tampilan digital lan macem-macem indikator mode operasi. Negara operasi jelas ora cetha.

    Ana telung tombol persiyapan fungsi: Mode, Setel lan Ketik.

    Ndhukung macem-macem mode konferensi: mode pidato gratis, mode sulih lan mode wicara. A. mode pidato gratis: Kabeh unit sing saiki bisa ngaktifake tombol kanggo pidato, lan kunci bakal dipateni sawise pidato. B. Mode Pertama-Ing-Pisanan: Sampeyan bisa nyiyapake unit saiki 1-19 duwe fungsi ujaran sing bisa ganti sulih. C. mode watesan: Bisa nyiyapake unit presentasi 1-19 duwe fungsi pidato kondisional. a) mode ketua pilihan: Sampeyan bisa milih Ketua Mung lan mode Umum. b) Musik prioritas opsional: Sampeyan bisa milih Ya utawa Ora.

    Terminal input konferensi telpon: Sampeyan bisa milih Ya utawa Ora.

    Sirkuit pengendalian umpan balik sing dibangun: Disedhiyakake sirkuit penyesuaian treble / bass kanggo nyetel kualitas swara sistem kanthi mandiri, lan imbuhan volume mikropon kanggo nggawe kualitas swara luwih cetha lan banter.

    Iki diwenehake karo port output output sing seimbang, port kiwa, kiwa / tengen, port output sing ora seimbang, dll.

    Item

    MP9866

    Kuwasa

    SwitchAC220V

    Penyebaran daya statis

    8W

    Kekuwatan maksimal

    65W

    Kekuwatan output

    â ‰ ¤36W / 18V / saluran

    Output audio

    Impedance:100Î © ora seimbang

    Sensitivitas input

    100 ± 10mV

    Freq. Tanggapan

    50-16kHz

    S / N (S / N)

    > 65dB

    HD

    <0,5%

    Bobot

    Babagan6.5KG

    Ukuran

    484L x365W x88H (mm)

    Werna

    Ireng

Panas Tags: Hosting Sistem Konferensi Digital, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Pitakon Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.