Ketua mikrofon Digital kanthi Voting
  • Air ProKetua mikrofon Digital kanthi Voting
  • Air ProKetua mikrofon Digital kanthi Voting
  • Air ProKetua mikrofon Digital kanthi Voting

Ketua mikrofon Digital kanthi Voting

Ketua mikrofon Digital kanthi Voting
Model: D7221

â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
â- Kanthi fungsi serep panas.
â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
"Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
—ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
"Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

    Ketua mikrofon Digital karo Voting dirancang kanggo aplikasi alamat umum komersial lan industri. Desain gunung rak ing jinis 2U lan kekuwatan dirating yaiku 350W.


    Input garis sing seimbang lan ora seimbang kasedhiya kanggo saben saluran. Isi output garis imbang menyang amplifier daya liyane uga njamin transmisi sinyal kurang swara lan jarak sing luwih dawa. Output pamicara 70V, 100V lan 416ohm trep kanggo nginstal nalika milih pamicara pamicara beda. Kontrol volume master kalebu. Perlindhungan lengkap kalebu klip, sirkuit cendhak, temp dhuwur lan kakehan. Kanthi indikasi daya, sinyal, klip, pangayoman lan temp.

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.

    Kanthi fungsi serep panas.

    Sistem sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi sing maksimal.

    Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora rugi, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.

    Penafsiran kanthi serentak: Bisa nyumurupi interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.

    Kanthi watesan setelan speaker aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.

    4.3ʺ TFT Layar warna / Tutul asli:

    Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit sing ana ing kahanan kerja jelas bisa katon ringkes, ayu lan modis;

    Mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

    Bisa nyetel unit pidato utusan VIP. Unit VIP bisa diaktifake kanthi bebas tanpa diwatesi kanthi mode konferensi nalika jumlah mikrofon sing diaktifake ora luwih saka 6, lan maksimal 32 unit VIP bisa disetel.

    Ndhukung limang mode konferensi: FIFO, NORMAL, VOICE, FREE, APPLY, maksimal 6 unit bisa ngomong ing wektu sing padha.

    Prosesor swara digital DSP sing dibangun, kalebu pemotongan lan ekualiser sing murah.

    Sampeyan bisa ngrekam ing kabeh konferensi kasebut, kanthi rong mode rekaman: rekaman otomatis lan rekaman manual.

    Kanthi fungsi deteksi unit lan rong cara deteksi: deteksi otomatis lan deteksi manual.

    Kanthi wicara lan fungsi countdown wektu. Fungsi wicara wektu ora mung bisa ngeset wektu lisan saka unit, nanging mateni ucapan wektu.

    Host dadi integrasi sistem pelacak kamera kanthi 6 antarmuka kamera HDMI, sing bisa ngerti fungsi pelacak kamera otomatis.

    Kanthi port serial RS232 kanggo entuk sambungan lancar karo sistem kontrol pusat; port serial RS422 kanggo nyambungake baris kontrol kamera supaya bisa ngontrol pusat kamera.

    4 100M lan 48V daya jaringan RJ45 antarmuka karo protokol transmisi audio Dante lan sumber daya 48V jaringan kanggo unit konferensi; unit bisa disambungake ing seri.

    2 100M RJ45 antarmuka karo protokol jaringan TCP / IP, sing bisa nyambung menyang jaringan kanggo ngontrol kabeh fungsi sistem kasebut dening piranti lunak PC.

    RCA:

    ∈Kantungan input audio bantu, sing bisa nyambung karo peralatan pamuter, lsp .;

    Loro antarmuka audio output tambahan, sing bisa nyambung karo amplifier profesional;

    Loro antarmuka audio input weker, sing bisa dihubungake karo sinyal audio weker saka pusat kontrol geni.

    XLR: Iku antarmuka output audio bantu, sing bisa dihubungake karo amplifier profesional lan loro antarmuka audio output RCA (LINE OUT) sing padha karo output.

    Kanthi alarm antarmuka 5V micu antarmuka input voltase, digabungake karo antarmuka input audio weker kanggo nggayuh fungsi pengatasi darurat weker.

    Kanthi bahan kabeh-logam kanggo kasus kasebut, garis lan kasus kasebut dikuatake supaya bisa nyambung menyang kabel lemah lan nduweni kemampuan anti-statis jinis kontak 4kV lan jinis udara 8kV.

    Desain tampilan dhuwur, kasus standar 2U, sing bisa dipasang ing kabinèt standar 19 inci.

    Tanggapan frekuensi

    80Hz-16KHz (â ‰ ¤ ± 3dB)

    Pitunjuk mikropon

    Broadband arah

    Sensitivitas mikropon

    200mV / Pa

     

    Signal kanggo rasio swara

    â ‰ ¥ 71dB

     

    Range Dinamis

    â ‰ ¥ 20dB

     

    Distorsi cacat total

    â ‰1%

    Konsumsi daya maksimal

    2.4W

    Nganggo kabel tangan

    kabel

    Werna njaba

    Perak emas

    instalasi

    Tipe flip sing dipasang ing desktop, jarak ing antarane mikropon lan ujung desktop ¤ ¤ 0.55 meter

    Ukuran kemasan (mm)

    ¼ˆ¼ˆL × W × Hï¼ ‰ 395 × 160 × 205

    Ukuran mesin (mm)

    ¼ˆ¼ˆL × W × Hï¼ ‰ 350 × 115 × 132

    Bobot reged (Kg)

    3.65

    Bobot net (Kg)

    2.65


    Spesifikasi iki kena ganti tanpa diwartakake.

Panas Tags: Mikropon Ketua Digital kanthi Pamilih, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.