Amplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W
  • Air ProAmplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W
  • Air ProAmplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W
  • Air ProAmplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W
  • Air ProAmplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W

Amplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W

Amplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W
Model: PAVA8500

"Alarm siji-tombol lan loro swara weker sing bisa diowahi; karo EMC MIC kanggo pitunjuk ing situs ing kahanan darurat;
â- Pesen swara EVAC sing dibangun lan manajemen Chimes, ngawasi wektu nyata;
"-- Penguat daya digital 500W, lan bisa nyambung menyang amplifier siyaga kanthi serep, serep kanthi otomatis;
â € 8 zona karo output sirkuit A & B, switch mandhiri lan kontrol volume kanthi volume master lan penyesuaian treble lan bass kanggo saben zona; saben zona bisa ngasilake 500W, total tenaga 8 zona ‰ ¤ 500W;
â— 6 input eksternal, kalebu 2 input diferensial, 4 masukan ora selaras kanggo puter maneh musik latar mburi; Output 1-saluran kanggo nyambungake cathetan extender utawa serep;
- Ndhukung puter maneh audio internal (mp3, wav);
- Ndhukung zona lengkap kanggo peralatan lengkap, ndhukung nganti 160 zona;

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake luwih apik saka Dante Integrasi Pelancongan Swara Alarm Amplifier 500W, waca pandhuan iki kanthi tliti sadurunge nggunakake

    Kanthi weker tombol lan loro swara weker sing bisa diowahi; karo EMC MIC kanggo pitunjuk ing situs ing kahanan darurat;

    Pesen swara EVAC sing dibangun lan manajemen Chimes, ngawasi wektu nyata;

    Penguat daya digital 500W sing dibangun, lan bisa nyambung menyang amplifier siyaga kanthi serep, serep kanthi otomatis;

    8 zona karo output sirkuit A & B, switch mandhiri lan kontrol volume kanthi volume master lan penyesuaian treble lan bass kanggo saben zona; saben zona bisa ngasilake 500W, total tenaga 8 zona ‰ ¤ 500W;

    6 masukan eksternal, kalebu 2 input diferensial, 4 masukan ora paralel kanggo puter maneh musik latar mburi; Output 1-saluran kanggo nyambungake cathetan extender utawa serep;

    Ndhukung puter maneh audio internal (mp3, wav);

    Ndhukung zona lengkap kanggo peralatan lengkap, ndhukung nganti 160 zona;

    Ndhukung fungsi puter maneh lan wektu otomatis, wektu muter maneh lan area winates, lan fungsi sing ora dipesthekake;

    8 pemicu input (kontak garing lan level level listrik); 8 kontak garing micu output, output override 8 24V;

    Ndhukung deteksi lan kontrol komputer remot, setelan prioritas audio, tampilan rekaman operasi lan setelan tes impedansi;

    Ndhukung deteksi garis speaker (grounding, circuit sirkuit, sirkuit cendhak), lan deteksi sistem (peralatan lengkap, MIC off-line);

    Ndhukung sumber daya AC lan sumber daya DC 24V, kanthi otomatis bisa ngenali lan ngoper, lan ndeteksi sambungan AC, DC lan menehi peringatan; Pasokan AC biasane dadi sumber daya utama;

    Setelan kode dial-up, peralatan sistem deteksi umum / konfigurasi mode pemicu / pilihan alamat IP host / pilihan alamat IP host host / model calibration speaker speaker;

    Gagal sistem dhukungan, output darurat, input reset darurat;

    Tampilan status kerja digunakake: kerjo / salah / normal;

    Antarmuka kertu SD eksternal, sing bisa nggedhekake ruang panyimpenan 8G; sumber audio eksternal, rekaman, log, swara EVAC sing dibangun, lsp .;

    Kanthi fungsi pemantauan, fungsi rekaman dibangun, fungsi pemrograman ing wektu, sing bisa program kontak garing kanggo ngontrol saklar daya listrik;

    Bisa ngetokake audio dual kanthi bebarengan kanggo mesthekake puter maneh latar mburi ora kena pengaruh darurat utawa siaran bisnis.

    Model

    PAVA8500

    PAVA8500E

    Daya output output

    â ‰ ¥ 500W(100Vï¼ ‰

    Sensitivitas input

    Mic darurat

    5mV 600Î

     

     

     

     

     

     

     

     

    Garis

    1000mV 10kÎ ©

    Distorsi harmonik

    Mic darurat

    <1% 1kHz

     

    Garis

    <1% 1kHz

    Freq. nanggepi

    Mic darurat

    80Hz-15kHz( ± 3dBï¼ ‰

     

    Garis

    50Hz-18kHz( ± 3dBï¼ ‰

    Signal kanggo rasio swara

    Mic darurat

    > 75dB(A weightingï¼ ‰

     

    Garis

    > 80dB(A weightingï¼ ‰

    Output garis

    Voltase output

    1000mV

     

    Kisaran Frekuensi

    80Hz-15kHz( ± 3dBï¼ ‰

     

    Distorsi harmonik

    <1% 1kHz

    Kontrol sambungan sistem input / input

    Output relay output

    Lingkungan cendhak, ora ana voltase

     

    Output relay mode darurat

    Lingkungan cendhak, ora ana voltase

     

    Input reset geni

    Lingkungan cendhak, tâ ‰ ¥ 0.5S, ora voltase

     

    8 saluran kontak kontak garing

    Lingkungan cendhak, ora ana voltase

     

    8 input kontak garing

    Mode sirkuit cendhak

    Input sirkuit cendhak, ora ana voltase

     

     

    Mode tataran

    3.3V ~ 24V

    Pesen swara

    Format data

    WAV

     

    Formulir panyimpenan

    Kertu SD

     

    Wektu panyimpenan

    > 10 taun

    Kekuwatan kerja

    AC

    AC 220V / 50Hz

     

    DC

    DC 24V / 30A

    Ukuran paket (L * W * H)

    550 × 510 × 215mm

    Ukuran mesin (L * W * H)

    483 × 420 × 132mm

    G.W.

    14kg

    13.3kg

    N.W.

    12.05kg

    11.75kg

Panas Tags: Amplifier Alarm Swasta Integrasi 500W, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.