Amplifier Pengarang Klasik PA
  • Air ProAmplifier Pengarang Klasik PA
  • Air ProAmplifier Pengarang Klasik PA
  • Air ProAmplifier Pengarang Klasik PA
  • Air ProAmplifier Pengarang Klasik PA
  • Air ProAmplifier Pengarang Klasik PA
  • Air ProAmplifier Pengarang Klasik PA

Amplifier Pengarang Klasik PA

Amplifier Pengarang Klasik PA
Model: MP200PIII MP300PIII MP600PIII MP1000PIII

"Telu input mikropon, loro input bantu, lan output AUX kanggo link.
â— Transformer kanggo output speaker kanthi 100V, 70V lan P1.
â— Fungsi muting.
â— Kontrol volume individu.
â-- Kontrol nada sing sithik lan dhuwur.
â— Meter level level LED kasedhiya kanggo ngawasi visual sing cepet lan gampang level swara.
"Proteksi lan weker yen output jarak cendhak output.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake Amplifier Kelas klasik sing luwih apik, waca pandhuan iki kanthi tliti sadurunge digunakake

    "Telu input mikropon, loro input bantu, lan output AUX kanggo link.

    Transformer kanggo output pamicara ing 100V, 70V lan P1.

    Fungsi muting.

    Kontrol volume individu.

    Kontrol nada sing rendah lan dhuwur.

    Meter level level LED kasedhiya kanggo ngawasi tingkat swara visual sing cepet lan gampang.

    Proteksi lan weker yen output short-circuit.

    Model

    MP200PIII

    MP300PIII

    MP600PIII

    MP1000PIII

    Daya output output

    60W

    120W

    250W

    350W

    Pangaturan output

    â ‰ ¤3dB (saka mbukak kebak-mbukak)

    Output Speaker

    P1, 70V, 100V kanthi voltase dirating

    Output AUX

    â ‰ ¥ 700 mV

    Sensitivitas input

    Mikrofon: â ‰ ¤3.3mV (ora seimbang)

    Garis: â ‰ ¤300mV (ora seimbang)

    Tanggapan frekuensi

    80Hz-16KHz (± 3dB)

    THD

    â ‰ ¤1% (1KHz, status operasi sing normal ¼

    SNR

    Garis: â ‰ ¥ 74dB (broadband)

    Tone

    Bass: ± 10dB (100Hz)

    Treble: ± 10dB (10kHz)

    Perlindhungan

    Sekring AC; Voltase DC; kakehan; jarak cendhak.

    Fungsi muting

    Mic 1 ngatasi sinyal input liyane kanthi

    Atenuasi 0- (-30)

    Kahanan tenaga

    AC 220V / 50Hz

    Konsumsi daya listrik

    120W

    250W

    500W

    650W

    Ukuran Paket Outer (mm)

    (L × W × H) 520 × 430 × 195

    Ukuran Unit (mm)

    (L × W × H) 483 × 338 × 88

    Bobot reged

    10,3kg

    10,8kg

    14,8kg

    15.2kg

    Bobot net

    8,5kg

    9kg

    13kg

    13.4kg

Panas Tags: Amplifier Pengarang Klasik PA, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.