Amplifier Campuran Analog Stereo kanthi Band Equalizer
  • Air ProAmplifier Campuran Analog Stereo kanthi Band Equalizer
  • Air ProAmplifier Campuran Analog Stereo kanthi Band Equalizer
  • Air ProAmplifier Campuran Analog Stereo kanthi Band Equalizer

Amplifier Campuran Analog Stereo kanthi Band Equalizer

Amplifier Campuran Analog Stereo kanthi Band Equalizer
Model: MK6906 MK6920 MK6925

— Kanthi 4 input mikropon sing bisa imbang utawa ora seimbang, penyesuaian volume independen kanggo saben mikropon, kanthi nyampur fungsi lan 7 penyesuaian penyesuaian kanggo input mikropon, kanthi sumber daya phantom kasedhiya (+ 48V).
â— Kanthi input 3 audio (stereo), output audio 2, kanthi volume, bass, treble lan penyesuaian penyesuaian kanggo input audio.
â— Kanthi pilihan sumber audio kanggo milih antarane input garis lan MP3. Audio saka telung cara lan MP3 ora bisa diterbitake bebarengan. Siji saluran utawa MP3 mung bisa diterbitake.
â— Bisa muter MP3 nganggo USB. Bisa ngalih ing antarane rong mode, pilih program, nyetel volume, lan pilih mode baleni lan mode EQ.
"-- pangaturan volume master.
â— MK6906, kanthi kekuwatan sing dirating 2 × 60W / 8 (© (yen mung kerja, saben saluran dadi 60W / 8Î ©).

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Penguat MK6906 / MK6920 / MK6925 nggabungake fungsi balancing lan pre-amplifier lan amplifier post. Stereo mixer Amplifier karo Band Equalizer dilengkapi telung set port input swara stereo, port input mikropon papat, port output garis stereo, port output output lan rong klompok terminal output amplifier. Jilid saluran swara stereo telung arah bisa dikendhaleni kanthi mandiri kanggo nggarap fungsi â € œchoose 1 saka 4â €. Jilid papat mikropon bisa dikendhaleni kanthi mandiri. Ana uga tombol kontrol volume master panel. Dilengkapi pitu bagean sing padha, volume output bisa luwes.

    Produk iki luwih ramah pangguna. Iku nganggo teknologi inovatif lan ngasilake swara sing kuat lan apik. Operasi fungsine jelas pas. Ing wektu sing padha, produk dirancang kanggo konferensi, volume swara luwes. Kejabi, duwe macem-macem pangayoman lan fungsi sing cukup, stabil lan cocog kanggo konferensi, musik latar mburi, OK OK, audio-visual lan dhukungan teknik kulawarga.

    — Kanthi 4 input mikropon sing bisa imbang utawa ora seimbang, penyesuaian volume independen kanggo saben mikropon, kanthi nyampur fungsi lan 7 penyesuaian penyesuaian kanggo input mikropon, kanthi sumber daya phantom kasedhiya (+ 48V)

    Kanthi input audio 3 (stereo), output audio 2, kanthi volume, bass, treble lan penyesuaian penyamaan kanggo input audio

    Kanthi pilihan sumber audio kanggo milih antarane input line lan MP3. Audio saka telung cara lan MP3 ora bisa diterbitake bebarengan. Siji saluran utawa MP3 mung bisa diterbitake.

    Bisa muter MP3 kanthi USB. Bisa ngalih ing antarane rong mode, pilih program, nyetel volume, lan pilih mode baleni lan mode EQ

    Kanthi imbuhan volume master

    MK6906, kanthi kekuwatan sing dirating 2 × 60W / 8Î © (yen mung kerja, saben saluran dadi 60W / 8Î ©)

    MK6912, kanthi kekuwatan sing dirating 2 × 120W / 8Î © (yen mung kerja, saben saluran dadi 120W / 8Î ©)

    MK6925, kanthi kekuwatan sing dirating 2 × 250W / 8Î © (yen mung kerja, saben saluran dadi 250W / 8Î ©)

    Kanthi proteksi output DC, proteksi kakehan, perlindungan sirkuit cendhak lan pangayoman overheat

    Kanthi indhisi output lan indikator pangayoman kanggo loro saluran

    Remot kontrol remot MP3

    Model

    MK6906

    MK6920

    MK6925

    Sensitivitas input mikropon

    5 ± 0.5mV

    4,5 ± 0.5mV

    Sensitivitas input baris

    250 ± 50mV

    Gelombang input MP3 -10dB / 1KHZ

    Output 23V

    Output 32V

    Output 45V

    Voltase output baris

    950 ± 150mV

    Distorsi cacat total

    â ‰ ¤0.5 (1KHz, kahanan kerja normal)

    Tanggepan frekuensi garis

    20-20k Hz (± 3dB)

    Tanggepan frekuensi mikropon

    80-20k Hz (± 3 DB)

    Mikrofon 7 imbang

    64HZ: ± 12dB

    160HZ: ± 12dB

    400HZ: ± 12dB

    1KHZ: ± 12dB

    2.5KHZ: ± 12dB

    6.4KHZ: ± 12dB

    15KHZ: ± 12dB

    Intine baris lan input nada MP3 kanggo sawetara

    100Hz: ± 12dB

    Treble

    10KHz: ± 12dB

    Sinyal menyang rasio swara (8Î © output)

    â ‰ ¥ 75dB

    Bekalan tenaga kerja

    AC220 / 50Hz

    Voltase Phantom

    + 48V

    Konsumsi daya listrik

    8Î © 60W

    8Î © 120W

    8Î © 250W

    Fungsi protèktif

    Overload, liwat suhu, sirkuit cendhak

    Ukuran (L × W × H)

    483x 310x 88 mm

    Ukuran paket (L × W × H)

    520mm × 395mm × 170mm

    Bobot reged

    9.5kg

    10.15kg

    7.6kg

    Bobot net

    7.5kg

    8.15kg

    5,6kg

Panas Tags: Amplifier mixer analog sing nganggo Band Equalizer, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.