Sejarah Company

Sejarah Company


â ‰ 1988:

Madeg minangka Perusahaan Peralatan Shenbao A / V.


â ‰ 1989:

Dianggo teknologi manufaktur audio modern ing industri alamat umum minangka perusahaan pertama ing China.


â ‰ 1990:

Ngembangake SG9200 Stereo pisanan ing China, sing dianugerahi "Hadiah Ilmu NasionalProgress".


â ‰ 1994:

Ngembangake Sistem Alamat Pariwara Umum sing kapisan ing saindenging jagad: Sistem MP98 PA.


â ‰ 1996:

Menehi keanggotaan "China Association of Electronic Audio Engineering Society".


â ‰ 1997:

Nggawe posisi utama ing industri alamat umum ing China.


â ‰ 1999:

Ngembangake Host Address Matrix Public Public sing pisanan kanthi fungsi layar tutul ing saindenging jagad: MAG1000 PA System; Jumlah proyek alamat umum ngilangi 100.000 kasus.


â ‰ 2000:

Ngembangake peralatan alamat umum sing dibangun ing donya kanthi panel sentuhan - MAG1189.


â ‰ 2001:

Diganti jenenge minangka Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd.


â ‰ 2002:

Tekan pasar internasional;
Ngembangake Sistem Alamat Umum Public Network ing saindenging jagad.


â ‰ 2003:

Sistem alamat umum jaringan sing dibangun ing China - MAG5182


â ‰ 2004:

Menehi keanggotaan "Mesin Asosiasi Rekam China"; taman industri alamat paling umum ing China dibangun dening DSPPA digunakake.


â ‰ 2005:

Luwih saka 40,000sqm basis manufaktur sing diadegake ing Guangzhou, China
Entuk sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO9001;
Gabung ing Prolight + swara Show 2005, Frankfurt, Jerman


â ‰ 2006:

Diajak dadi pangareping editor Teknisi Teknik Umum kanggo Alamat Sistem Teknik Umum PRC;
Bisnis ekspor global wis lengkap nganti 39 negara lan wilayah kanthi 58 pedagang internasional.
Gabung ing PALME ASIA 2006, Bangkok, Thailand; Prolight + swarane Show 2006, Frankfurt, Jerman.


â ‰ 2007:

Sukses njaluk proyek PA 10 stadium utama kanggo Game Olimpiade Beijing 2008 minangka sistem sistem PA.
Minangka salah sawijining anggota senior "Asosiasi Komunikasi Audio Elektronik China", sing resmi menehi standar standar nasional Cina kanggo alamat umum - Kode Teknik Teknik Umum Alamat Umum, sing minangka standar pertama kanggo sistem PA ing China utawa malah. donya.
Ditunjuk minangka "Salah sijine Tenaga Internasional sing Paling Kuat ing Industri Cahaya lan Swara" dening www.hc360.com.
Gabung ing Prolight + swara Show 2007, Frankfurt, Jerman; Palme Timur Tengah 2007, Dubai; Infocomm 2007, USA; Palme Singapura 2007.


â ‰ 2008:

Nindakake 10 proyek alamat umum ing 2008 Olimpiade Beijing
Gabung ing Prolight + swara Show 2008, Frankfurt, Jerman; Palme Timur Tengah 2008, Dubai; Infocomm 2008, USA; Palme Singapore 2008.


â ‰ 2009:

"Speaker Column Array Phased" dianugerahi Prestasi Ilmiah lan Teknologi
Gabung ing Prolight + swara Show 2009, Frankfurt, Jerman; Palme Timur Tengah 2009, Dubai. Sukses njaluk luwih saka 90% proyek PA kanggo Expo 2010 Shanghai China.


â ‰ 2010:

Nglakoni 80% proyek alamat umum ing Expo Shanghai.


â ‰ 2011:

"Menehi" Teknologi Teknologi Anyar lan Tinggi "" Top 10 National Brands "


â ‰ 2012:

Sistem konferensi DSPPA paling anyar diadopsi ing Rapat Asia Eropa.


â ‰ 2013:

Dianugerahi "Jenang Top 10 China ing Industri Bangunan cerdas lan Sistem Alamat Umum".


â ‰ 2014:

Nindakake proyek alamat umum China Expo ing Shanghai, sintesis pameran paling gedhe ing donya;
Dadi supplier sistem alamat umum kanggo Sochi Winter Olimpiade 2014 Rusia
Ditarik internasionalisasi standar sistem PA sistem "Kodhe teknik teknik alamat umum alamat (GB 50526)


â ‰ 2015:

Menehi Industri Pembinaan cerdas Nasional "Sepuluh merek produk inovatif", produk industri bangunan cerdas "Merek terkenal"


â ‰ 2016:

Museum Audio DSPPA Dibangun, museum sejarah audio pertama ing China.
Menehi Penghargaan Sing Nggunakake Peralatan industri sing paling migunani


â ‰ 2017:

Menehi 2017 "Penghargaan Perlindungan Keamanan Nasional China"
2017 Top Ten Broadcasting Conference (nasional) Brand


11111.jpg