Kasus Sukses

Nganggo teknologi sing apik banget lan layanan sing apik,

DSPPA wis nyedhiyakake peralatan lan solusi alamat umum kanggo akeh proyek terkenal ing China lan China.

Successful-Cases-1.jpg


Pembekal Sistem PA 2014 Olimpiade Musim Panas ing Sochi, Rusia

Successful-Cases-2.jpg


Sistem Supplier PA World Expo 2010 Shanghai China

Successful-Cases-3.jpg


Pembekal Sistem PA 2008 Olimpiade Beijing

Successful-Cases-4.jpg


Sistem Supplier PA saka Railway High-China

Successful-Cases-5.jpg