Tanggung jawab Sosial

DSPPA nanggung tanggung jawab kanggo nyusoni masyarakat maneh. Sajrone sawetara taun kepungkur, Pak Wang Heng, Presiden DSPPA, nyumbang sekolah, dalan lan jembatan. Sekolah kasebut yaiku Sekolah Menengah Wenchuan Nomer, Sekolah Khusus Luar Negeri Dujiangyan, Sekolah Menengah Jiulian ing kulon Guangdong, Sekolah Eling Beilian lan Sekolah Menengah Heping; dalan kasebut yaiku West Area Gunung Area Guangdong. DSPPA ndhukung siswa miskin nganti kalorone wis suwe. Apa sing wis ditindakake DSPPA kanggo pendhidhikan dianugerahi dening pemerintah lan masyarakat.


Sekolah, dalan lan jembatan sing disumbang dening Pak Wang

3333.jpg


Ing taun 2013, Pak lan Mr Wang nyumbang 1,199 barang antik kanggo Teluk Hong Kong ing Telung Tilu. Barang antik kasebut diklumpukake dening pasangan sajrone pirang-pirang taun. Hubungane ana gandhengane karo Telulas Telulas lan duwe fitur khas Dinasti Qing. Umume koleksi sing ora dituku sing tuku saka lelang luar negeri dening Pak Wang.
(The Thirteen Hongs of Guangzhou minangka klompok bisnis profesional sing ngrembug perdagangan manca ing dinasti Qing).

4444_副本.jpg