R&D

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd, didegaké ing taun 1988, minangka produsen audio profesional kanthi 30 taun ngrancang lan pengalaman manufaktur. Kanthi rong pusat produksi luwih saka 10000 meter persegi, DSPPA nggunakake luwih saka 1000 karyawan lan 150 insinyur R&D.

R&D-1_副本.jpg