Kontrol Qulity

DSPPA pengin dadi perusahaan PA global sing paling maju kanthi inovasi teknis lan manajemen kualitas maju. Sugeng teka karo kolaborasi karo kita ing kabeh tingkat kolaborasi, kayata perdagangan, distribusi, OEM, ODM, kerjasama teknis, pangembangan produk anyar lan usaha bareng kanggo nyadari kahanan win-win.