Pabrik DSPPA

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd, didegaké ing taun 1988, minangka produsen audio profesional kanthi 30 taun ngrancang lan pengalaman manufaktur. Kanthi rong pusat produksi luwih saka 10000 meter persegi, DSPPA nggunakake luwih saka 1000 karyawan lan 150 insinyur R&D. Inovasi teknologi, kualitas & kontrol lingkungan sing ketat (ISO9001 & ISO14000) lan pangembangan produk berorientasi pasar nggawe DSPPA dadi merek No.1 ing pasar PA Cina.
DSPPA duwe peralatan produksi audio sing lengkap lan profesional, sing beda-beda gumantung saka amplifier, speker, sistem PA cerdas, sistem jaringan jaringan menyang sistem konferensi, sistem audio omah sing cerdas lan sistem E-learning interaktif. Minangka editor utama Teknikal kanggo teknik sistem alamat umum ing China, DSPPA diakoni minangka produsen peralatan audio audio paling gedhe lan paling profesional ing China.

3333.jpg