Museum Audio DSPPA

Musium audio DSPPA lan pusat pengalaman teknologi cerdas dibukak ing wulan Februari 2016. Muséum bangunan kasebut wis suwene 2 taun wiwit persiyapan kanggo mbangun musium.DSPPAMuseum Audio minangka museum pertama kanthi tema akustik ngembangake sejarah ing industri audio China. Desain museum sing umum, saka dekorasi saben potongan pameran menyang bale pameran, dianggep kanthi ati-ati dening Pak Wang Heng, presiden DSPPA, lan banjur kerjo bareng karo desainer profesional kanggo nampilake platform teknologi tinggi.

 

Nyambung menyang museum, sampeyan bakal bisa ndeleng tampilan sing apik banget, alami lan apik banget. Model ing arsitektur tradisional Cina, arsitektur Huizhou, minangka salah sawijining genre penting ing dinasti Han kuno. Arsitektur utamane ngetrapake bata, kayu lan watu minangka bahan mentahan, dadi pigura kayu, nuduhake tingkat seni hiasan sing paling apik. Gaya arsitektur nggabungake intine budaya lan adat istiadat Han, unik, prasaja lan elegan. Liwat sistem kontrol akses cerdas, kita bisa mlebu ing museum. Ana pusat konferensi cerdas ing lantai siji, sing bisa nampung atusan wong. Iki bisa nyedhiyakake papan sing nyenengake lan trep kanggo para pengunjung kanggo komunikasi ing saben liyane.

 

Ndelok ing sisih tengen ing balai, sampeyan bakal weruh balai leluhur kanthi warisan budaya sing jero, sing didedikake kanggo nyembah Confucius. Desain iki uga mratelakake manawa Pak Wang Heng banget ngajeni etika China lan ngajeni budaya Confucian. Disaranake filsafat Confucian, angin wong lanang sing loman lan loman uga mlebet ing budaya perusahaan DSPPA, sing banget mempengaruhi saben karyawan.

 

 

Kita bisa mlebu ing papan pameran musium saka lantai pertama balai ing sisih tengen tangga. Pameran pirang-pirang koleksi sing regane nganti pirang-pirang milyar dolar kalebu radio antik, komputer antik, uga tembikar China kanthi riwayat 5000 taun, tinggalan budaya budaya Hong Kong ing Guangzhou, lan liya-liyane. Balai tetep phonograph sing paling wiwitan ing jagad iki, nampilake kothak musik sing nuduhaké kothak musik pangembangan wujud kanggo nyathet. Ana artefak keramik saka saindenging jagad lan "Kanca kanca saka sarjana China kuno -Qin, catur, kaligrafi lan lukisan. Koleksi sing paling apik iki ora mung pangembangan sejarah industri audio wiwit jaman kuna, nanging uga nggabungake menyang celengan budaya sing sugih ing China, malah kabeh jagad.

 

Saliyane koleksi kasebut dadi baris sing terus-terusan karo sejarah lan budaya, musium audio DSPPA uga netepake pusat pengalaman teknologi cerdas, sing pungkasane nyadari manajemen lan kontrol gabungan kanthi nggunakake komputasi awan, teknologi pangolahan data amba, lokasi personel kesadaran, identifikasi potret, sensasi suhu sekitar, sensasi udara udar, sensasi cahya lan sapiturute. Platform kasebut nganggo robot lan sistem percetakan 3D, nggabungake sistem kamera ing lapangan bangunan cerdas kanthi sistem keamanan keamanan lan weker, pengawal mlebu, pencahayaan, alamat umum, kondhisi hawa, rapat, piwulang, tenaga energi surya. Saiki, platform cerdas iki wis wiwitan lan wis dilebokake ing museum kanggo ngerteni kendhali "Manajemen kunci" kanggo manajemen musium.

 

Museum audio DSPPA minangka tampilan jaman kepungkur, platform kanggo masa depan, uga dadi platform kanggo sistem PA profesional sing ngluwihi imajinasi sampeyan. Nduwe produksi paling lengkap lan profesional, sing beda-beda gumantung karo amplifier, pamicara, sistem PA cerdas, sistem PA jaringan menyang sistem konferensi, sistem audio omah sing cerdas lan sistem interaktif E-learning.

 

Museum Audio DSPPA minangka museum pertama kanthi tema akustik ngembangake sejarah ing industri audio China. Kunci kunci kanggo kita mlebu ing jagad audio sing apik banget. Ayo mlaku menyang Museum Audio DSPPA, kanggo nglacak jejak sejarah sejarah, kanggo nemu daya tarik babagan akustik, kanggo nggayuh imajinasi teknologi audiovisual sing bakal teka.