Sistem PA Wireless

Sistem PA Wirelesskalebu piranti lengkap kanggo solusi PA nirkabel, kayata host control, pemancar sinyal nirkabel, panrima sinyal nirkabel, amplifier PA nirkabel, speaker PA nirkabel, lan liya-liyane. Kanthi transmisi nirkabel, sistem bisa digunakake kanthi stabil lan jangkoan siaran sudhut. Sistem alamat umum nirkabel bisa nindakake siaran latar mburi, siaran bisnis, lan siaran darurat. Minangka solusi ekonomi kanggo proyek Alamat Umum sing gedhe kayata sistem PA desa, sistem PA lapangan gas, sistem stasiun sepur, lsp.
View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.