Speaker Dewan Gunung

Amarga kasedhiya ing instalasi, Wall Mount Speaker cukup populer ing proyek penegangan swara ing njero ruangan musik lan paging mburi. Speaker témbok tembok DSPPA DSP6061 wis dadi produk sing paling disenengi kanggo efek swara sing apik lan bisa dipercaya. Omahé nggunakake ABS industri sing kandel, déné gril nggunakake stainless, tahan lama kanggo nggunakake jangka panjang. Seri kasebut nduwe 1 unit pembalap pitch dhuwur 1â €, lan unit driver bathi sing murah yaiku 4â €, 5â €, 6.5â € lan 8â €. Ing taun 2016, DSPPA wis ngluncurake seri speaker speaker tembok sing luwih apik "DSP8062 Series. Dibandhingake karo DSP6061 Series, nduwe tampilan modis sing luwih modis, kanthi unit driver sing luwih murah yaiku 4â € (RMS 20W), 5â € (RMS 30W), 6.5â € (RMS 40W).
View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.