Piwulang Audio Speaker

Piwulang Audio SpeakerSistem ngontrol pelajaran sampeyan. Akses tanpa kabel lan preset memori sengs nggawe urip luwih gampang lan ora repot.
View as  
 
  • Speaker Speaker Pengajaran Bluetooth Portebel 20W
    Model: DSP5505

    â € œDesain modhèl sing ringan, gampang.
    â € Ã ¢ Â € Â bisa digawa tangan, ditarik pundhak, ing permukaan sing dipasang utawa dipasang.
    â— Nganti 24 jam siyaga saben biaya 2-jam.
    â— â € œPilih operasi pasangan utawa Dobel Ganda (PAS-1 utawa PAS-2)
    "-- Biji baterei sing bisa diisi ulang AC lan lithium.
    "input line 3.5mm nampa pamuter MP3, iPod lan CD external.
    â— Tata swara swara sing kuat lan 3
    â— Operasi tanpa gangguan (nganggo pirang-pirang set)
    â € Iku sistem adhedhasar keamanan sing ngidini pangguna nganggo mikrofon sing isih bisa akses menyang. Iki bakal mbantu nyegah sistem penyalahgunaan sistem.
    â € ¦ Rancangan gangguan saka piranti seluler lan AP.
    â € ¢ Â Â Â Â Â Â Â Â Para pérangan ing njeron ruangan lan ruangan.
    "Baterei bisa dicas ulang sing ndhukung panggunaan 4-5 jam.
    â— Desain prioritas pangguna. (Ora netepake utawa nyetel nyetel)

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.