Pra-ampli

Pra-amplifier biasane digunakake kanggo nggedhekake sinyal saka mikrofon menyang level garis. Ana 4 model preamplifier ing baris produksi DSPPA, yaiku MP9811P, MP9911P, PC011P lan ADR25. Iki dilengkapi macem-macem input masukan Mic lan AUX lan output output sinyal AUX.
View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.