Power Amplifier

Ana 2 jinis amplifier daya ing baris produksi DSPPA: amplifier daya analog lan amplifier daya digital. Penguat daya duweni 2 jinis output pamicara: output sithik (resistensi tetep) ing 4-16Î ©) lan output voltase dhuwur (voltase tetep) ing 70V / 100V.

DSPPAamplifier daya analognggunakake papan sirkuit industri lan desain sing gampang lan stabil kanggo proyek audio. Dheweke dilengkapi output speaker 70V / 100V lan output speaker 4-16 ohms.

Output speaker 4-16 njamin efek swara sing luwih apik nalika output speaker 70V / 100V njamin transfer jarak dawa kanthi kualitas swara sing paling apik. Dheweke pilihan becik kanggo proyek Audio Address Public lan proyek Audio Komersial.

View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.