Peripheral Equipment

Kanggo nyedhiyakake para klien lan pangguna akhir kanthi solusi sing mandheg, DSPPA uga nyedhiyakake peralatan peripheral kaya mikrofon, pengontrol volume, rak audio, dll.
View as  
 
  • 8 Controller Matrix Amplifier Channel
    Model: PC1021X

    â— Ndhukung pamilih zona 4-8 lan Pengalih penguat Utama lan siyaga;
    â- Modhél penguatan amplifier utama lan siyaga bisa: 8 mains lan 1 siyaga, 4 utama lan 1 siyaga, 4 utama lan 4 siyaga, lan 4 standby utama lan macem-macem.
    - Ndhukung plug panas kanggo modul ngoper daya; bisa masang modul ngoper listrik nganggo listrik sawise mateni kabeh zona ing antarmuka, tanpa mateni piranti;
    â- Fungsi uji coba daya nyata-wektu lan fungsi tes kesalahan;
    â- Kanthi fungsi uji gelung loading;
    — Kanthi macem-macem mode penyamaan;
    â- Tombol volume lan nada kanggo saben zona;
    â— Bisa ngawasi output kanggo saben zona;
    â- Kanthi layar tutul warna nampilake kabeh status sing digunakake;
    "Bisa dilanjutake kanggo ndhukung remot kontrol lan kompatibel karo protokol kontrol seri PC;
    "Bisa dilanjutake kanggo ndhukung sumber daya AC110V, DC24V;

  • 1U pamuter CD Integrasi nganggo USB / FM / Bluetooth
    Model: MAG2107C

    â— Kontrol tombol sentuhan penuh, layar LCD biru kanthi padhang lan layar sing jelas;
    â— Kanthi pamuter MP3, antarmuka USB internal, slot SD, tray disk CD;
    â— Gerakan sedhot CD sing paling dhuwur;
    "Fungsi Bluetooth;
    â— CD / MP3 / MP4 / VCD / DVD puter maneh;
    "Fungsi radio sing dibangun ing, modul radio digital kanthi sensitivitas dhuwur;
    â- Kanthi radio telusuran lan fungsi panyimpenan otomatis, radio AM / FM bisa nyimpen 40 stasiun masing-masing;
    â- Radio kasebut nduweni fungsi memori sing dipateni, sing bisa diwiwiti kanthi otomatis sawise dipateni;
    â € èk output campuran kanthi siji, output Bluetooth lan arah, output sinyal radio siji arah, output audio CD / MP3;
    - output campuran ndhukung output serep saka audio telung arah Bluetooth, sinyal radio lan CD / MP3.
    — - Dhukungan Jauh Kontrol liwat kontroller IR rem.

  • 8 Saluran Sistem Sistem Saluran PA Saluran
    Model: MAG2123S

    â— Produksi daya listrik 8-saluran independen
    "Soket universal sing ndhukung soket daya telu-pole
    â— Kasil maksimal saluran tunggal yaiku 10A
    â— Kabar kapasitas saiki input yaiku 10A
    â- Status / mati saben saluran ing panel ngarep kanggo panggunaan monitor
    â— Tombol klik siji kanggo ngaktifake / mateni saben saluran
    â— Bisa ngaktifake / mateni ampli supaya ora saiki bisa ngrusak ampli utawa sistem pasokan listrik
    â— Bisa digunakake ing ruang kelas multimedia, ruangan multi-fungsi, ruangan konferensi, pemeran unjingan, konferensi video, pusat pemantauan, kontrol bangunan, manajemen lan pusat komando lan lapangan liyane

  • Pamilih Speaker Sistem PA Lan Detektor Line
    Model: MAG2126

    â— Deteksi ganti impedansi garis speaker, sirkuit mbukak, kakehan lan beban entheng kanggo 20 zona
    â— CPU tingkat industri kanthi pagelaran dhuwur, teknologi DSP kacepetan dhuwur 32 bit sing nambah kacepetan deteksi lan presisi ing saben zona
    "- Tampilan weker layar tutul lan weker kesalahan kanggo zona kesalahan
    â— Kasil output maksimal 2A DC kontak udan DC 24V
    â— Ndhukung deteksi status beban kanggo saben zona, malah zona sing dipateni
    - Ndhukung deteksi wektu nyata status beban zona tertutup
    â- Kanthi fungsi pangayoman sirkuit cekak, kanthi otomatis bali menyang status normal sawise ngatasi masalah
    "- layar tutul", gampang dikontrol lan nampilake status kerja ing kabeh zona
    â— Kanthi fungsi memori mati-mati
    "Kompatibel karo sistem 100V / 70V

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.