Peripheral

Kanggo nyedhiyakake para klien lan pangguna akhir kanthi solusi sing mandheg, DSPPA uga nyedhiyakake periferal kaya mikrofon, pengontrol volume, rak audio, lsp.

View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.