Sistem Konferensi kertas

Ing ngisor iki yaiku babagan Konferensi Sistem E-meja Paperless sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Sistem Konferensi Paperless.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • 15.6 "Terminal Konferensi nganggo Nameplate Mikropon Lifting Monitor
    Model: D8115TZS

    â— terminal dwi-tipis Ultra-lancip kanthi angkat motor;
    â— 15,6 "IPS tutul layar utama kanthi resolusi 1920 * 1080;
    â— 7 "Sub layar layar kaca LCD LCD, résolusi 1024 * 600;
    "Rancang ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pojokan bunder;
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    - Ndhukung tutul layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;
    â— Sistem angkat motor bermotor, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;
    â— Monitor luwes: 0-30 °;
    âKonsumsi tenaga murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;
    "motor bermutu sinom, lan bagean sing digunakake sesuai karo standar kualitas 900 9001, bisa digunakake kanthi stabil lan sepi;
    â— Dhukungan kontrol sentralisasi RS232 / RS485.

  • 15.6 "Konferensi Terminal karo Monitor Lingkungan lan Nameplate Elektronik
    Model: D8115TZ

    â— terminal dwi-tipis Ultra-lancip kanthi angkat motor;
    â— 15,6 "IPS tutul layar utama kanthi resolusi 1920 * 1080;
    â— 7 "Sub layar layar kaca LCD LCD, résolusi 1024 * 600;
    "Rancang ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pojokan bunder;
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    - Ndhukung tutul layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;
    â— Sistem angkat motor bermotor, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;
    â— Monitor luwes: 0-30 °;
    âKonsumsi tenaga murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;
    "motor bermutu sinom, lan bagean sing digunakake sesuai karo standar kualitas 900 9001, bisa digunakake kanthi stabil lan sepi;
    â— Dhukungan kontrol sentralisasi RS232 / RS485.

  • 15.6 "Terminal Konferensi karo Lingkungan Monitor lan Mikropon 30 °
    Model: D8115TS

    â— terminal integrasi tunggal lancar ultra-lancip;
    â— Kanthi MIC angkat sing mandiri;
    â— 18.4â layar tutul IPS kanthi resolusi 1920 * 1080;
    "Rancang ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pojokan bunder;
    "Rancang Ultra-meneng lan Ultra-tipis, bagian paling tipis kurang saka 6 mm;
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    - Ndhukung tutul layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;
    â— Sistem angkat motor bermotor, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;
    â— Monitor luwes: 0-30 °;
    âKonsumsi tenaga murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;

  • 15.6 "Terminal Konferensi karo Lingkungan Monitor 30 °
    Model: D8115T

    â— terminal dwi-tipis Ultra-lancip kanthi angkat motor;
    â— 15,6 "IPS tutul layar utama kanthi resolusi 1920 * 1080;
    â— 7 "Sub layar layar kaca LCD LCD, résolusi 1024 * 600;
    "Rancang ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pojokan bunder;
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    - Ndhukung tutul layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;
    â— Sistem angkat motor bermotor, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;
    â— Monitor amba sing luwes: 0-80 °;
    âKonsumsi tenaga murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;
    "motor bermutu sinom, lan bagean sing digunakake sesuai karo standar kualitas 900 9001, bisa digunakake kanthi stabil lan sepi;
    â— Dhukungan kontrol sentralisasi RS232 / RS485.

  • 15.6 "Terminal Konferensi kanthi Lacak Monitor 80 °
    Model: D8115TD

    â— terminal dwi-tipis Ultra-lancip kanthi angkat motor;
    â— 15,6 "IPS tutul layar utama kanthi resolusi 1920 * 1080;
    â— 7 "Sub layar layar kaca LCD LCD, résolusi 1024 * 600;
    "Rancang ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pojokan bunder;
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    - Ndhukung tutul layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;
    â— Sistem angkat motor bermotor, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;
    â— Monitor amba sing luwes: 0-80 °;
    âKonsumsi tenaga murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;
    "motor bermutu sinom, lan bagean sing digunakake sesuai karo standar kualitas 900 9001, bisa digunakake kanthi stabil lan sepi;
    â— Dhukungan kontrol sentralisasi RS232 / RS485.

  • 15.6 "Terminal Konferensi nganggo Monitor Lan Nameplek Elektronik 45 °
    Model: D8115H

    â— terminal geser kaping pindho;
    â— terminal dwi-tipis Ultra-lancip kanthi angkat motor;
    â— 15,6 "IPS tutul layar utama kanthi resolusi 1920 * 1080;
    â— 7 "Sub layar layar kaca LCD LCD, résolusi 1024 * 600;
    "Rancang ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pojokan bunder;
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    - Ndhukung tutul layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;
    â— Sistem angkat motor bermotor, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;
    â— Monitor amba sing luwes: 0-80 °;
    âKonsumsi tenaga murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;
    "motor bermutu sinom, lan bagean sing digunakake sesuai karo standar kualitas 900 9001, bisa digunakake kanthi stabil lan sepi;
    â— Dhukungan kontrol sentralisasi RS232 / RS485.

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.