Sistem Audio Jaringan POE

POE Network Audio System nggunakake kabel Ethernet cat-5 sing ana kanggo ngirim sinyal data kanggo sawetara terminal adhedhasar IP (kayata terminal sistem siaran jaringan IP, pamicara, pamicara, lan sapiturute) lan uga nyedhiyakake teknologi sumber daya DC kanggo piranti kasebut. Biaya kabel lan kelangan listrik bisa suda.
Isine Jaringan IP panel IP siling digital, speker jaringan digital POE IP, jaringan POE
IP digital kolom anti banyu etc.

Speaker jaringan digital jaringan POE, minangka terminal IP kanthi cara sing sederhana, umume digunakake ing hotel, mall,

supermarket, klub luang, villa, papan sing apik, stasiun, dok, bandara, taman lan papan liyane.
View as  
 
  • Speaker POE Column
    Model: POE255

    "-- Rencana cuaca lan unit anti banyu, cocok kanggo njobo lan ing njero ruangan.
    â— Kasedhiya pamicara speaker setya 2 × 15W kanthi konsumsi sing sithik.
    â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.
    â— terminal main jaringan kanthi streaming data audio adhedhasar protokol transmisi TCP / IP.
    â— Dipasang karo + 48V PoE switch, kanthi kekuwatane luwih gedhe tinimbang 70W.
    â— Bisa dipasang ing sembarang papan sing bisa diakses jaringan.
    â— Kanthi fungsi pangaturan swara (Treble lan bass).
    "Alami halangan aloi aluminium kanthi perawatan lukisan tahan UV ing permukaan, tampilan kualitas tinggi, kinerja swara profesional kanggo nyukupi syarat ing macem-macem papan.
    â— Disedhiyakake kanthi antarmuka lengkap sesuai karo IEEE 802.3af / ing standar sistem PoE-EtherE standar.

  • Speaker Column Jaringan POE
    Model: POE6368

    â- Rencana cuaca, unit anti banyu, ditrapake ing jero ruangan lan njaban ruangan, umur layanan dawa, sensitivitas dhuwur (89 ± 2dB), swara sing cetha lan padhang.
    â— Bisa dipasang ing ngendi wae jaringan sing bisa digayuh.
    â— Ndhukung tingkat sampling maksimal 48kHz lan dekoding stream digital 16bit.
    â— Penguat digital 2 × 9W, panggunaan tenaga murah.
    â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.
    â— Bisa ngontrol volume output lokal lan status play lokal.
    â— Nyedhiyani antarmuka lengkap kanthi tundhuk karo IEEE 802.3af / kanthi standar kanggo sistem PoE.

  • Speaker Juru Gunung POE
    Model: POE6463B / W

    "Sampeyan bisa ditambah ing sembarang panggonan kanthi akses menyang jaringan."
    â— Wis nduwe fungsi muter MP3.
    - Ndhukung maksimal 48kHz sampling rate 16bit digital audio stream stream.
    â— 2 × 10W panguat daya digital dibangun nganggo setelan panggunaan tenaga sing sithik.
    "Iki bisa muter musik latar mburi, paging darurat, lan sinyal weker lan liya-liyane saka mesin host sistem.
    - Iki nduwe antarmuka input audio bantu, cara port output audio tambahan, cara output output darurat EMC lan output sirkuit 1-cara, uga input MIC 1 arah.
    â— volume output lokal lan negara dolanan lokal bisa dikontrol.
    â— Indikasi LED negara Signal, negara kerja lan informasi tampilan digital.
    â € Iki bisa dikendhalèkaké nganggo alat kontrol remot inframerah.

  • Speaker Jaringan POE Jaringan
    Model: POE6311

    "Sampeyan bisa dipasang menyang papan sing bisa diakses jaringan.
    â— Dhukungan tingkat maksimal 48kHz, dekoding stream digital 16bit.
    â— Penguat digital 2 × 9W, kanthi konsumsi daya murah.
    â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat, sinyal weker saka host sistem.
    â— volume output lokal lan status dolanan lokal bisa dikontrol.
    â— Wenehi antarmuka lengkap sing tundhuk karo IEEE 802.3af / ing standar sistem Power over Ethernet (PoE) lan antarmuka sumber DC15V, kanthi rong mode pasokan tenaga pilihan kanggo ngoper.
    - Desain klip kuwat, gampang diinstal.

  • Terminal Jaringan POE karo Amplifier
    Model: POE6310

    â— Bisa dipasang ing jaringan kanthi jaringan.
    â- Kanthi fungsi puter maneh MP3
    â— Ndhukung tingkat sampling maksimal 48kHz lan dekoding stream digital 16-bit.
    â— Penguat digital 2 × 15W, kanthi panggunaan tenaga sing asor.
    â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.
    â— Kanthi 1 AUX IN & OUT, 1 MIC IN lan 1 EMC OUT, 1 output sirkuit cendhak.
    â— volume output lokal sing bisa dikontrol lan status play lokal.
    â— Tampilan digital status kerja lan owah-owahan informasi.
    — - Ndhukung remot kontrol nganggo kontroller inframerah.
    â— Kanthi antarmuka pasokan listrik sing cocog karo PoE IEEE®, 802.3af / kanthi standar.

  • Terminal Jaringan POE karo Amplifier Dibangun
    Model: POE6401

    â— Bisa mlaku ing bagean jaringan.
    "Sampeyan bisa ditambah ing sembarang panggonan kanthi akses menyang jaringan."
    âDuwe pamuter MP3, lan dipasang karo soket USB lan soket SD, sing digunakake kanggo main program lokal.
    â € Iki bisa dipisahake saka mesin inang kanggo ngetrapake titik wekasan kanthi mandiri.
    - Ndhukung maksimal 48kHz sampling rate 16bit digital audio stream stream.
    â— 2 × 10W utawa 1 × 20W daya kasetyan dhuwur dikuatake kanthi setelan panggunaan listrik sing sithik.
    "Iki bisa muter musik latar mburi, paging darurat, lan sinyal weker lan liya-liyane saka mesin host sistem.
    "Nduwe antarmuka input audio bantu, cara port output audio tambahan, cara output output darurat EMC lan output sirkuit cendhak 1-arah.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.