Amplifier Mini Stereo

Ing ngisor iki yaiku babagan Amplifier Mini Stereo, muga-muga sampeyan bisa mbantu ngerteni luwih lengkap karo Mini Stereo Amplifier.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Mini Amplifier Campuran Mini Wallmount kanggo Kelas
    Model: MP220PII

    â-- 100V sinyal input, kanthi fungsi prioritas.
    â— 2 input mikropon, lan 2 input mas
    â— Kanthi kontrol volume individu kanggo saben saluran
    "Fungsi, lan bisa ngaktifake amplifier kanthi otomatis nalika darurat
    â— Perlindhungan awak sing sampurna

  • 2x30W Mini Stereo Digital Amplifier nganggo USB
    Model: Mini60

    â— muter Wireless Bluetooth.
    â- Fungsi rekaman swara (mode AUX).
    â— Main media panyimpenan USB / SD.
    â— Saluran saluran / output garis stereo
    â— Sambungan eksternal kanggo sumber listrik 12-24V
    â— Casing aluminium-alloy, volume cilik lan portabel, mantep lan awet.
    â— Soket phoenix sing bisa ditampa sacara internasional digunakake kanggo output kanggo nggampangake pambangunan teknik audio.
    "-- Penguat daya digital stereo dhuwur lan stabil kanthi langkah pangayoman kanggo overheating lan output kakehan lan sirkuit cendhak.

  • Amplifier 2x20W Stereo Mini Bluetooth
    Model: Mini40

    â— Penguat efisien 2x20W sing dhuwur
    â— Penguat kelas stereo Mini-D
    â- 4-16Î © output output
    â- Input audio Bluetooth / AUX
    "Desain kompak lan elegan

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.