Amplifier Campuran Mini

Amplifier Mini Mixer minangka jinis amplifier kanthi ukuran cilik, dilengkapi karo 70V / 100V output pamicara, 4-16 output pamicara, oh, 20w ~ 60w. Ana kelas stereo mini D amp, kanthi efisiensi dhuwur.
View as  
 
  • Amplifier Campuran Digital Mini
    Model: MP35 MP60 MP120

    â- Input mikropon 2 saluran, input mikropon darurat darurat 1 saluran, input kabel 2 saluran, output kabel 1 saluran;
    â-- 100V, 70V output tekanan pancet lan 4Î © ~ 16Î © output resistensi terus;
    â— Pasokan tenaga DC24V;
    â- Kekuwatan phantom 48V;
    â— Kanthi kontrol volume total; mikropon, kabel kontrol volume kapisah; treble, kontrol nada bass.

  • Amplifier Digital Digital kanthi DC 24V
    Model: MP9306D MP9312D

    â € Kanthi 3 mode kerja: Bluetooth, USB lan Line.
    â— l Winger Bluetooth muter.
    â— Kanthi indikator level Signal (SIG), Clip Indicator (CLIP), lan Indikator Perlindungan (PRO).
    "100 input line VRS, input EMC.
    â— 2 input MIC, kanthi input phantom lan input prioritas, input 2 garis.
    — Kanthi 1 garis 100V output lan 1 output garis tambahan.
    â— Prioritas: prioritas input 100V> Mic1> liyane
    â- Kanthi jarak cendhak, kakehan lan pangayoman temp dhuwur, penggemar kontrol suhu.
    â - Kontrol volume individu kanggo Mic 1-2, baris 1-2, bass / treble lan kontrol volume master.
    â— Pengontrol jarak jauh. Katrangan Katon
    â— Ngalih menyang mode sumber listrik DC 24V kanthi otomatis yen daya AC gagal (opsional).

  • Amplifier Digital Digital Campuran Amplifier nganggo Bluetooth Lan USB
    Model: MP9306U MP9312U

    â € Kanthi 3 mode kerja: Bluetooth, USB lan Line.
    â— muter Wireless Bluetooth.
    â— Kanthi indikator level Signal (SIG), Clip Indicator (CLIP), lan Indikator Perlindungan (PRO).
    "100 input line VRS, input EMC.
    â— 2 input MIC, kanthi input phantom lan input prioritas, input 2 garis.
    — Kanthi 1 garis 100V output lan 1 output garis tambahan.
    â— Prioritas: prioritas input 100V> Mic1> liyane
    â- Kanthi jarak cendhak, kakehan lan perlindungan temp dhuwur, penggemar kontrol suhu.
    â - Kontrol volume individu kanggo Mic 1-2, baris 1-2, bass / treble lan kontrol volume master.
    - kontrol.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.