Piranti Serangan Akustik Long Range Long Range

Kanthi dhasar kontrol kualitas sing ketat, DSPPA wis ngluncurake ing pasar sawetara produk audio militer minangka Hard Range Acoustic Hailing Device, lan dheweke dianugerahi pasukan militer Cina kanggo kinerja sing apik. Antarane produk audio militer, rong seri kasebut disorot: DSP169HD Video Megaphone lan Speaker Asuhan Akustik DS1621HA.
View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.